Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most megint én vagyok a hülye, és nincs igazam?
Ugyan már.:D A vak is látja, hogy kihasználja csak a kislányt, de az meg annyira szerelmes lehet, ha ezt nem veszi észre.. A város meg jókat röhög rajtuk.. Majd koppan egyszer, és akkor aztán sírhat. Csak nem tudom akkor minek sírt nekem is, hogy a volt pasija így, meg úgy, az anyja is csak bántalmazta, és nem bízik meg ezáltal az emberekben. Erre le van szarva a világ, és folytatja amit elkezdett. Gratulálni tudok csak..
Azt hittem ez csak nálam jön elő, hogy szakítás után látom meg milyen is volt a barátom eddig. Annyira kiábrándító a gyerek, folyamatosan csak bőgött, semmi helyesség nincs benne (jó ez sosem volt elsődleges szempont), viszont mostmár kifejezetten undorodom tőle, nem is értem hogy tudtam egy ilyen mellett megmaradni 4 évig.. :(
De ez a múlt, túl vagyok rajta! :)
Köszönöm a válaszod.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!