Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most megint én vagyok a hülye, és nincs igazam?

Figyelt kérdés
Az exem a minap megjegyezte, hogy miért mondom én egyeseknek azt, hogy ő megcsalt engem, mikor szex nem is történt közöttük a lánnyal. Fél évig "szerelmes" volt belé, randizott vele, és smároltak a hátam mögött, ez csak szerintem számít már megcsalásnak?
2013. júl. 20. 19:42
1 2
 11/12 anonim válasza:
avval már ne törődj. a csaj elég beteg lehet hogyha arra vágyik, hogy verják. az én volt barátom is ilyen volt, sokáig bánkódtam viszont utána, de utólag én sem látom át, hogy mit is szerettem benne..:D
2013. júl. 21. 20:21
 12/12 A kérdező kommentje:

Ugyan már.:D A vak is látja, hogy kihasználja csak a kislányt, de az meg annyira szerelmes lehet, ha ezt nem veszi észre.. A város meg jókat röhög rajtuk.. Majd koppan egyszer, és akkor aztán sírhat. Csak nem tudom akkor minek sírt nekem is, hogy a volt pasija így, meg úgy, az anyja is csak bántalmazta, és nem bízik meg ezáltal az emberekben. Erre le van szarva a világ, és folytatja amit elkezdett. Gratulálni tudok csak..

Azt hittem ez csak nálam jön elő, hogy szakítás után látom meg milyen is volt a barátom eddig. Annyira kiábrándító a gyerek, folyamatosan csak bőgött, semmi helyesség nincs benne (jó ez sosem volt elsődleges szempont), viszont mostmár kifejezetten undorodom tőle, nem is értem hogy tudtam egy ilyen mellett megmaradni 4 évig.. :(

De ez a múlt, túl vagyok rajta! :)

Köszönöm a válaszod.:)

2013. júl. 23. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!