Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most megint én vagyok a hülye, és nincs igazam?
Az én értékrendem szerint már a csók is megcsalásnak számít.
Na de hogy huzamosabb ideig találkozgatott a lánnyal a kapcsolatotok idején, már szinte jártak... Akkor miért nem szakított veled, ezt nem értem!
7-es: Nem vagyok már vele hála a jó istennek. Örülök, hogy most derült ki ez a dolog, igaz 4 évem ráment a fiúra, de legalább megmutatta milyen valójában.. :/
6os: Nem találkozgatott a kiscsajjal, mert 200 km-re lakik tőlünk, így a fél év alatt egyszer találkoztak, utána vallotta be nekem, hogy van egy másik lány is az életében. Látod, én sem értem miért nem szakított velem. Ha annyira szerette - mert elméletileg most "szereti", hogyha elhagyott engem érte - akkor már rég szakíthatott volna velem, és mehetett volna a lányhoz, de nem tette, szereti kihasználni az embereket.. :/ Ennyit róla. ;)
Esküszöm nem fájt volna ennyire, ha egyszer lefeküdt volna valakivel, utána hagyja a lányt, mint most így, hogy fél éve mást sem csinált, csak kihasznált engem..
Köszönöm szépen a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!