Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most megint én vagyok a hülye, és nincs igazam?

Figyelt kérdés
Az exem a minap megjegyezte, hogy miért mondom én egyeseknek azt, hogy ő megcsalt engem, mikor szex nem is történt közöttük a lánnyal. Fél évig "szerelmes" volt belé, randizott vele, és smároltak a hátam mögött, ez csak szerintem számít már megcsalásnak?
2013. júl. 20. 19:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hogy gondolod h felháborodsz ha megcsalnak?!
2013. júl. 20. 19:43
 2/12 anonim ***** válasza:
Hát az már egyértelműen annak számít. szerintem
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül a szex számít megcsalásnak.. Szóval neked van igazad!! Amit csinált már az is megcsalásnak számít..
 4/12 anonim ***** válasza:
rád gondolt közben, szóval nem megcsalás
2013. júl. 20. 19:44
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem olvastam el, de igen.
2013. júl. 20. 19:44
 6/12 anonim ***** válasza:

Az én értékrendem szerint már a csók is megcsalásnak számít.

Na de hogy huzamosabb ideig találkozgatott a lánnyal a kapcsolatotok idején, már szinte jártak... Akkor miért nem szakított veled, ezt nem értem!

2013. júl. 20. 19:47
 7/12 anonim ***** válasza:
Hülye vagy de azért mert vele vagy mert a rossz kell neked.
2013. júl. 20. 19:49
 8/12 A kérdező kommentje:

7-es: Nem vagyok már vele hála a jó istennek. Örülök, hogy most derült ki ez a dolog, igaz 4 évem ráment a fiúra, de legalább megmutatta milyen valójában.. :/

6os: Nem találkozgatott a kiscsajjal, mert 200 km-re lakik tőlünk, így a fél év alatt egyszer találkoztak, utána vallotta be nekem, hogy van egy másik lány is az életében. Látod, én sem értem miért nem szakított velem. Ha annyira szerette - mert elméletileg most "szereti", hogyha elhagyott engem érte - akkor már rég szakíthatott volna velem, és mehetett volna a lányhoz, de nem tette, szereti kihasználni az embereket.. :/ Ennyit róla. ;)

Esküszöm nem fájt volna ennyire, ha egyszer lefeküdt volna valakivel, utána hagyja a lányt, mint most így, hogy fél éve mást sem csinált, csak kihasznált engem..

Köszönöm szépen a válaszokat!

2013. júl. 20. 20:07
 9/12 anonim válasza:
ez tényleg egy idióta, ne foglalkozz vele. ha meg a csajnak pont ő kell, akkor a csaj is épp olyan nyomorék lehet, mint ő. örülj hogy szabadultál tőle, az ilyen nem változik meg sosem és ezt seajnos tapasztalatból mondom. 25/L
2013. júl. 20. 21:18
 10/12 A kérdező kommentje:
Hát amúgy nem, vagy fene se tudja már. Egyszer beszélgettem vele, akkor egész normálisnak tűnt. Bár elmondta, hogy a volt csávója verte őt, és kihasználta, de nem volt neki eléggé nagy kiábrándulás az ilyen fiúkból, hogyha másodjára is ilyet választ.. :/ Na ő dolguk, nem pofázok bele, mert nincs jogom. Úgy alakítja az életét, ahogy akarja, csak majd egyszer ő is akkorát fog koppanni, mint én, de most túl naív, hogy észrevegye..:)
2013. júl. 20. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!