Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csábítsam az ágyba? Nem olyan egyszerű.31 éves. én 18. Nem csak szeretem, de vágyok is rá. Bizonyos okok miatt (munkahely - előző kérdésemből kiderül a válasz) azt kérte jegeljük, de már nem bírok magammal.
Már mindenki az öregekért rajong???
Te vagy 18, a kan 31. Megyek az általános iskolához csajozni, ott pont jó lesz az én korosztályom...:D:D
Ötlet? Vegyél magadnak egy vibrátort, azzal levezetheted a benned levő szexuális feszültséget!:)
-ReapeR-23/F
Igen, 31 évesen öreg egy 18 éves csajhoz... Evidens, hogy adódik a Miért kérdés... A válasz: Egy 18 éves nőnek nagyon mások a jövőre tekintő elképzelései, mint egy 30-on túli férfinak. Ezek a pasik komoly kapcsolatot akarnak, házasságot, gyerekeket... Ez egy 18 évesben nagyon ritkán vannak így. Ő még a kiélős korszaklát éli, nem pedig a családanya szerepét gyakorolja.
Neked pedig ahhoz nincs jogod, hogy elítélj minket amiatt, hogy mi elítéljük őt! Ennyi, ez patthelyzet lett, nemdebár???
"totál éretlenek"- Ha discoban ismerkedsz, ez nem is fog változni... De rengeteg huszonéves nagyon is érett, szóval inkább te ismerkedsz nagyon rossz helyen.
-ReapeR-23/F
A másik, hogy nem 12 év a korkülönbség! 31-18 szerinted 12??? Gratulálok!!!
-ReapeR-23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!