Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jövőt szántok egy olyan szerelmespárnak, akik tévképzetekből táplálkoznak, és mindenkiről mindent összehazudnak egymásnak?
Elhiszik egymásnak a hazugságokat, mindenkiről téveszméket, téves, koholt elméleteket gyártanak, mindenkiben rosszat sejtenek, mindenkit kibeszélnek, mindenkit negatív jelzőkkel illetnek, egymás társaságán kívül senkiben nem látnak jót, senkiben sem bíznak, kétszínűek, színészek, önbizalom-hiányosak
Ha zsák a foltját elméletet vesszük alapul, akkor ennek a kapcsolatnak lehet jövője?
(a lány 19, a fiú 21 éves)
Valamelyik előbb-utóbb úgyis belefárad a hazudozásba.
Megutálja magát/megutálják egymást, mert amit kitaláltak magukról, az nem is volt igaz, tehát nem önmagukat adták. A színészkedésből egyszer elege lesz mindenkinek.
Aztán szétmegy a kapcsolat és nagyon-nagyon egyedül lesznek, mert senkiben sem látnak jót...
Tökéletesen meglesznek együtt. Egy ideig. Ez az "ideig" lehet akár 2 hét, akár 2 év. Tapasztalatból mondom. Én is voltam ilyen srác, és nagyon jól megvoltam a lánnyal. Így visszagondolva, tökéletes volt. Boldog voltam, a lány is boldog volt, a barátaink is örültek nekünk.
Tényleg "zsák a foltját" helyzet állt elő. Nagyon szerettük egymást, és minden egyes percet kiélveztünk. Lehet, hogy bunkók és szemetek voltunk, de legalább mi ketten boldogak voltunk. A barátainkkal kapcsolatban pedig eszünkbe se jutott volna pletykálni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!