Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy vita, veszekedés és már törli is le az ismerősei közül a barátnőjét. Miért?
Figyelt kérdés
Jártunk pár hónapig, összekaptunk de nem olyan nagy dolog miatt (oké, ki akart már amúgyis dobni) erre letiltott, letörölt. Na mondom ezt csak velem csinálja, de most az új nőjét is letörölte, meg az előttem lévők sincsenek neki fent. Ez olyan hülyeség nem?2013. júl. 19. 05:45
1/7 anonim válasza:
De, elég gyerekes. Örülj neki,hogy már nem jártok.
3/7 anonim válasza:
Beteges, többre tart egy közösségi oldalt, mint egy nőt.
5/7 anonim válasza:
A hülyeség az, hogy a fészbúkon élitek az életeteket.
6/7 anonim válasza:
Ha meg fent lennének, akkor féltékenykednél, hogy biztos tartja a kapcsolatot az exeivel...
7/7 anonim válasza:
Nem egy vita miatt törölt, hanem azért, mert dobott.
Ha egy hónapos kapcsolatai vannak, akkor érhető, hogy töröl. Gyanúsan sok lány ismerőse lenne, s ez akadályozhatná egy későbbi kapcsolatban.
Én még azt sem töröltem, akivel csak egy randim volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!