Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Jelenthet valamit vagy az jó,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelenthet valamit vagy az jó, hogy barátnőmmel 3 hónap és 9 naposak vagyunk de még egyszer sem veszekedtünk?

Figyelt kérdés

HA van is nézet eltérés vita nélkül normálisan meg tudjuk dumálni. Van valami jelentősége ? Mit jelenthet ez a jövőre nézve ? stb.

16/F

16/L

2013. júl. 15. 09:45
 1/10 anonim ***** válasza:
Mi sem veszekedtunk pár honapig, de utána volt, hogy jól összekaptunk és ott volt minden. Ne félj, ami késik az nem múlik
2013. júl. 15. 09:49
 2/10 anonim ***** válasza:
Oh nyugi nem marad ez így örökre. Nagyon gyerekcipőben van a kapcsolatotok. Én még nem láttam olyat h egy kapcsolatban soha ne veszekedjenek. Gondolom nem volt komoly nézeteltérés amit olyan jól megbeszéltetek. Am az h valaki veszekszik nem azt jelenti h nem jó a kapcsolat v nem szeretik egymást.
2013. júl. 15. 09:49
 3/10 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam,hogy viszont problémánk nincs a mássikkal :) Nem azt mondom,hogy nem fogunk veszekedni csak lehet,hogy valamit jól csinálunk nem ?:)
2013. júl. 15. 09:50
 4/10 anonim válasza:
abszolut semmit nem jelent. vannak akik sokat veszekednek és évek óta együtt vannak máshol veszekedés nélkül szakítanak. olyan meg nincs hogy ket embernek azonos velemenye legyen mindeenrol max a szeretet a masik irant amivel toleralod elnezed a velemenyek kozotti szakadekok melyseget...
2013. júl. 15. 09:51
 5/10 anonim ***** válasza:
Mint mondtam: Még nagyon gyerekcipőben jár a kapcsolatotok. Még rózsaszín köd van meg minden. Csak a jót látod a másikban, Ő a tökély, mindent megbocsátassz..... stb. Majd ha már több mint egy éve együt lesztek és még mindig nem veszekedtetek akkor írj ide h valamit jól csinálsz. Vagy ha már együtt éltek.
2013. júl. 15. 09:56
 6/10 kolosszus22 ***** válasza:
Ami késik, nem múlik! :D
2013. júl. 15. 09:59
 7/10 anonim ***** válasza:

nem jelent semmit, max, hogy jól összeilletek.

Nekem kb 7-8 hónap volt amíg jött az első igazi veszekedés.

(leszámítva a piciket, mint melyik a legjobb csoki vagy legjobb film a világon)

2013. júl. 15. 10:30
 8/10 anonim ***** válasza:
Jut eszembe, ismerek egy párt, aki nem veszekszik. A lány azért van a fiúval, mert nem akarja megsérteni, hogy nem is akar vele lenni... Másfél éve vannak együtt és nem lehet nekik beszélni mert csak szét akatjuk szedni öket... pff
2013. júl. 15. 14:07
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha jól csináljátok, ha nem vita mindenhogy lesz. Mi több mint 1 éve vagyunk együtt a párommal. Eleinte nem volt semmi vita, de hát most már akadnak. Ha fáradtak vagyunk a munka miatt akkor meg pláne. De hát egy jó kapcsolatban mindent meg lehet beszélni :)
2013. júl. 15. 14:11
 10/10 anonim válasza:
Na, mi újság? :D
2019. máj. 12. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!