Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most várjuk az első gyereket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most várjuk az első gyereket és én nem szeretném hogy fatyú legyen a gyermekünk! Hogyan vehetném rá a páromat, hogy összeházasodjunk?

Figyelt kérdés
2008. jún. 25. 20:59
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

És még annyit, hogy az álszentség az ami "ördögi".

Mit tanultál a "langyosság"-ról?

És az ítélkezésről?

Szóval menj el egy jó lelkigondozóhoz!!

2008. jún. 26. 22:35
 22/28 anonim ***** válasza:
Beteg vagy, ember!
2008. jún. 27. 14:52
 23/28 anonim ***** válasza:
65%
egy elborult, álszent, bigott tyúk vagy. ha csak azért akarsz hozzámenni a párodhoz, h megfelelj a normáknak, akkor ne csodáld, h nem vesz el! inkább macskát tartsál, ne gyereket szülj! nem való az még neked...
2008. jún. 28. 11:00
 24/28 anonim válasza:
65%

Azt mered írni a gyermekedről, hogy fattyú?? Milyen szánalmas bunkó lehetsz ÚRISTEN! Hogy képzeled??? Régimódi? Inkább egy büdös paraszt...

Biztos 18év alatti, aki szerint kurva vagy?.... Azért vagy kurva, mert ilyet mersz írni.. mert ilyen az eszedbe jut!! Mert szimplán annak születtél és annak neveltek...

Szenny.

2008. jún. 29. 16:18
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem bírom megállni, hogy ne válaszoljak, pedig lehet, jobban járna mindenki a hallgatásommal, mert ilyen kérdések láttán elborítja az agyamat a köd...

Nohát, azt írod, hogy te egy konzervatív, vallásos nő vagy, akinek fontos az, hogy a gyereke házasságba szülessen. Eddig nem is lenne gond, ha a tetteid összhangban állnának a szavaiddal.

Te alapból megszegted a vallás és a konzervatív gondolkodásmód szabályait azzal, hogy a házasság előtt nemcsak hogy elveszítetted a szüzességed, de még össze is költöztél egy férfival. Ez volt az első hiba.

Ezután szépen teherbe estél, mert azt gondolod, hogy a gyerek miatt el fog venni a párod. Ő viszont kijelentette, hogy nem akar, vagy esetleg később. Ez megint hatalmas hiba volt: a Biblia szerint az ilyen nőknek, mint te, megkövezés jár. :P

Ezután a gyerekedet "fattyúnak" nevezted, holott nem az, hiszen az apját nemcsak hogy ismered, de az valószínűleg vállalja is a gyereket, és ha nem lesz esküvő, akkor is a nevére veszi (ez csak az én feltételezésem). Ezzel bizonyítottad azt is, hogy nem is szereted a benned megfogant gyereket, mert aki szereti a gyerekét, nem mond rá ilyeneket, hogy ő "fattyú" lenne.

A következő hiba, hogy kizárólag a gyerek miatt akarod, hogy elvegyen... Ezzel borítékolod is a pár éven belüli válást, mert a férfiak nagyon nem szeretik, ha egy nő ilyen aljas és galád módszerekkel próbálja magához láncolni őket.

Tehát összegezve: csak és kizárólag a saját butaságod és meggondolatlanságod vezetett idáig. Az okos nő ugyanis először eldönti, érdemes-e hozzámennie egy férfihoz, azután kipuhatolja, hogy a kiszemelt férfi hogyan gondolkodik erről az intézményről, harmadik lépésben sort kerít az esküvőre, majd jöhet a gyerek. Egyébként ezt a modellt propagálja az általad vallott konzervatív-vallásos ideológia is. Innentől kezdve, ha nem vesz el a srác, kizárólag a te hibád. És szerintem mindketten jobban járnátok, ha elmaradna az esküvő. Lehet velem nem egyetérteni...

2008. jún. 29. 22:26
 26/28 A kérdező kommentje:
Jaj nekem mennyi ostoba ember válaszolt!Szánalmasok vagytok!már kijavitottam a fattyúzást mégis bunkok vagytok!tény hogy valakinek nem sikerül a gyermek,de hát meg van az ok....ime... a válaszok alapján ilyen emberek vagytok
2008. júl. 6. 15:19
 27/28 anonim ***** válasza:
60%
Bazd meg, te nem vagy normalis!!!!!!
2008. júl. 10. 11:33
 28/28 anonim ***** válasza:
Szóval szerined a válaszadók az ostobák? És te akkor mi vagy? Az én gyerekemnek nincs is apja, mert már a megszületése előtt olyanokat tett, ami miatt nem tudtam vele együtt élni, de ettől még sose nevezném a fiamat fattyúnak. Ő az én kisfiam, akit nagyon szeretek. Oké, már elnézést kértél ezért a szóhasználatért, de azért mégiscsak "kimondtad". Tudod, van olyan, hogy valaki régimódi, és van olyan, hogy valaki maradi. Mielőtt terhes lettél, miért nem beszéltetek az esküvőről? Utána már hiába picsogsz. Mert te picsogsz. Én nem picsogtam, mert engem egy szaros papír nem érdekel. Én jövőre megyek férjhez, olyanhoz, akit szeretek, és nem kötelességből, hanem mert szeretjük egymást. Ezen nem ártana gondolkoznod. És ne hidd, hogy azért, mert te hívő vagy, te bárkinél is jobb ember vagy, (amúgy én is hívő vagyok, na és?) mert ahogy látom, te csak úgy tudod értelmezni a vallásodat, hogy aki aszerint él, az jó, aki meg nem, az rossz, de közben baromi álszent vagy és képmutató. Mert ha komolyan vennéd a vallásod, akkor nem estél volna teherbe esküvő előtt. Nem tűnt még fel, hogy bort iszol és vizet prédikálsz?
2008. júl. 28. 13:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!