Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most várjuk az első gyereket és én nem szeretném hogy fatyú legyen a gyermekünk! Hogyan vehetném rá a páromat, hogy összeházasodjunk?
Eloszor is: miert nem beszeltetek errol, es csak utana lett volna a gyerek? Vagy neked a fogamzasgatlas tabu?!
Masodszor: Azt nevezik fattyunak, akinek nem tudni, hogy ki az apja, szoval a gyereked nem lesz fattyu, mivel tudod ki az apja!
Egyaltalan, hogy mondhatsz ilyet a SAJAT GYEREKEDROL!!!!!!!!!!!! Nem erdemel az ilyen ember gyereket, vagy meg nem vagy erett hozza!!!!
Elnézést kérek mindekitől,a gyermekem nem lesz fattyu,nem igy kellett volna fogalmaznom!
Én lógog ki a csalából igy.....
mert mindenkinél házasságban született a gyermek
Szia!
Ne csodálkozz azon, hogy többen felháborodtak.
Én is mérges lettem, pedig megértelek.
Eléggé tudathasadásos amiről írsz.
Szóval a 3 évi együttélés nem minősít téged, de a gyerekedet minősítené az ami születése előtt történt a szülők közt?!
Vagy ti titokban szeretkeztetek éveken át?!
Nem álszentség ez! Még jó, hogy nem vetetted el azért, hogy a látszatot őrízd?
Azt írod "hívő" vagy. Miben hiszel? Hallottál már arról, hogy:"aki mindvégig kitart...".
Magadnak kerested, vállald a körülményeket úgy ahogy vannak! Szerencsére tényleg 2008 van.
Jó lenne, ha következetesebb lennél, mert így nem ez lesz az egyetlen ilyen "felemás" élethelyzeted.
Ez a mentalitás se a házasságodnak, se a picinek nem használ. Hagyd most a formákat és örülj a babának!
Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!