Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most várjuk az első gyereket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most várjuk az első gyereket és én nem szeretném hogy fatyú legyen a gyermekünk! Hogyan vehetném rá a páromat, hogy összeházasodjunk?

Figyelt kérdés
2008. jún. 25. 20:59
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
89%
Lehet felháborodni, de ugyanaz a "régimódi" szemlélet tart téged kurvának, amelyik a gyerekedet fattyúnak. A kérdésre a válaszom pedig: Sehogyan, ha erőlteted legfeljebb azt érheted el, hogy nemcsak hogy fattyú lesz a gyerek, de még apja sem lesz. Szokj hozzá, hogy 2008 van.(esetleg ha lassan megy, akkor már most kezdj el hozzászokni 2009-hez)
2008. jún. 26. 14:09
 12/28 anonim ***** válasza:
74%
Ha neked ez ennyire fontos, előtte kellett volna gondolkodni, mielőtt megfogant a GYEREKED, te maradi fattyú!!! Remélem egyszer elolvassa a gyereked amit ide írtál és jól letagad téged! HOgy lehet lefattyúzni egy magzatot aki ott van a hasadban?! És az ilyeneknek összejön a baba, nem igazságos a világ!!
2008. jún. 26. 14:31
 13/28 anonim ***** válasza:
74%

Eloszor is: miert nem beszeltetek errol, es csak utana lett volna a gyerek? Vagy neked a fogamzasgatlas tabu?!

Masodszor: Azt nevezik fattyunak, akinek nem tudni, hogy ki az apja, szoval a gyereked nem lesz fattyu, mivel tudod ki az apja!

Egyaltalan, hogy mondhatsz ilyet a SAJAT GYEREKEDROL!!!!!!!!!!!! Nem erdemel az ilyen ember gyereket, vagy meg nem vagy erett hozza!!!!

2008. jún. 26. 14:43
 14/28 anonim ***** válasza:
85%
Fattyú?Max a középkorban!És ha elvesz,majd 1 év múlva elváltok?Akkor mit mondanak a fattyú helyett?Megáll az eszem!
2008. jún. 26. 16:01
 15/28 anonim ***** válasza:
Tényleg nagyon fura szó a fattyút használni mai világban egy gyerekre. Ma minden gyerek egyenjogú, akár házasságban, akár házasságon kívül születik. A szülők lehetnek nagyon rosszak akkor is ha házasok, és lehetnek nagyon szuperek akkor is, ha "csak" élettársak. Annyire szerintem nem lehetsz régimódi, mert ha jól értem, már van szexuális kapcsolatotok házasság előtt, ami szerintem nagyon helyes. Ha arra gondolsz, hogy a gyerekednek bármi hátránya lenne abból, hogy élettársi kapcsolatba született bele, akkor hidd el nem, főleg, ha a papa megteszi a szükséges apasági nyilatkozatot. Ne aggódj emiatt. A párod, ha szeret, előbb utóbb úgyis elvesz, ha erőlteted, csak jobban elmegy tőle a kedve.
2008. jún. 26. 16:14
 16/28 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszolónak köszi a választ,meg persze annak is aki nem valamelyik intézetből szabadult aki lehordja a másikat,nem is ismertek ez nem emberi viselkedés,sőt én hivő vagyok és amiket ti irtatok az ördögi!de nektek igy biztos jó!Ördöggel cimborálni!remélem egyszer megváltoztok és a rosz megnyilvánulásaitokat megtartjátok magatoknak!
2008. jún. 26. 19:14
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Ördögi? ez gáz
2008. jún. 26. 19:47
 18/28 anonim ***** válasza:
75%
Már ne is haragudj, de egy dologban a legtöbb válaszolónak igaza van. Nem szabad a babát fattyűnak nevezni! Még meg sem született az anyukájának nem szabad így neveznie. Sokan szülnek úgy hogy csupán élettársi kapcsolatban élnek, és azok a babák sem lesznek fattyúk. Amúgy ne haragudj, de egy dolgot nem értek. Ha ennyire régimódi vagy, akkor azt nem tartod rossznak, hogy nem csak azután feküdtetek le a pároddal, miután összeházasodtatok? Nem megbántani akarlak, csak kíváncsi vagyok. Amúgy meg boldog baba várást! És akár összeházasodtok, akár nem, ne nevezd a babát így! Hidd el, senki nem fog ezért megbélyegezni!
2008. jún. 26. 20:02
 19/28 A kérdező kommentje:

Elnézést kérek mindekitől,a gyermekem nem lesz fattyu,nem igy kellett volna fogalmaznom!

Én lógog ki a csalából igy.....

mert mindenkinél házasságban született a gyermek

2008. jún. 26. 21:43
 20/28 anonim ***** válasza:
83%

Szia!

Ne csodálkozz azon, hogy többen felháborodtak.

Én is mérges lettem, pedig megértelek.

Eléggé tudathasadásos amiről írsz.

Szóval a 3 évi együttélés nem minősít téged, de a gyerekedet minősítené az ami születése előtt történt a szülők közt?!

Vagy ti titokban szeretkeztetek éveken át?!

Nem álszentség ez! Még jó, hogy nem vetetted el azért, hogy a látszatot őrízd?

Azt írod "hívő" vagy. Miben hiszel? Hallottál már arról, hogy:"aki mindvégig kitart...".

Magadnak kerested, vállald a körülményeket úgy ahogy vannak! Szerencsére tényleg 2008 van.

Jó lenne, ha következetesebb lennél, mert így nem ez lesz az egyetlen ilyen "felemás" élethelyzeted.

Ez a mentalitás se a házasságodnak, se a picinek nem használ. Hagyd most a formákat és örülj a babának!

Gratulálok!

2008. jún. 26. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!