Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most várjuk az első gyereket és én nem szeretném hogy fatyú legyen a gyermekünk! Hogyan vehetném rá a páromat, hogy összeházasodjunk?
Lehet lepontozni, de en SOHA nem vennelek el ezert a kijelentesedert!!!!!!!!
Mar ne haragudj de mekkora kurva vagy ha hazassagon kivul estel teherbe????!!!!!
Az a kis "fattyu" nem kerte az eletet. Te es a gyereked apja kefeltetek ot ossze.
Nagyon felhaborit ez az egesz. Igazi szellemi nyomorek lehetsz....
Basszus, lehet azert nem akar a fattyad apja elvenni, mert elore tudja, ez lenne a legnagyobb tevedes az eleteben.
Az előző válaszolóval maximálisan egyetértek. Neked nem való gyerek baszki, ha még azt sem tudod, mit jelent felelősségteljesen dolgokat kijelenteni, akkor honnét tudnád, hogy lehet felelősségteljesen egy picibabát felnevelni?!!!
Elgondolkodtató.
Attólmég nem lesz valaki kurva, mert házasságon kívül esett teherbe...
A kérdezőnek: Ha boldogok vagytok így is, és nem akar megnősülni a párod, ne erőltetsd. A gyerek meg nem fattyú...
Gondolom azok a válaszolok akik azt irták,hogy kurva vagyok azok még a 18 at sem töltöték be és annyi eszük van,hogy semennyi!ennyit rolatok!
Élettársi kapcsolatban élünk a párommal már 3 éve!Régi mondi vagyok azért akarok elöte házasodni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!