Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miéééért kell így viselkedni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miéééért kell így viselkedni 4 év után a szakításkor? Mire jó ez?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A pasim 4 év után arra hivatkozva dobott, hogy már nem működik köztünk a kapcsolat! De másoknak mást mondd... és nem hajlandó rendesen megbeszélni a dolgokat, így nem tudom lezárni magamban ezt az elmúlt 4 évet! Kizárt az életéből, nem válaszol a hívásaimra, üzeneteimre, semmire. De közben azt állította, hogy nagyon szeret, és ez neki is nagyon nehéz!!

Ilyenkor mi a sz*r van??? Miért kell ezt csinálni velem, aki sosem csalta meg, és semmi hasonlót nem tettem vele! Ellenben neki nagyon sok mindent megbocsátottam.

Még mindig nagyon szeretem, és teljesen ki vagyok készülve, mert nem tudom eldönteni, hogy akkor most végleg vége, lépjek túl, vagy reménykedjek! És az az érzésem, hogy pár hét/hónap múlva, amikor én már lezártam és eltemettem magamban ezt az egészet, felbukkan mert azt hiszi, bármikor visszajöhet! Akkor meg megint nekem fog fájni újra... :(

Mit tegyek?!?!

22/L

2013. júl. 17. 23:16
 1/5 Didiiayer ***** válasza:
100%
Szerintem zárd el. Nem hiszem, hogy még ezen van mit gondolkodni így, hogy még csak rendesen meg sem beszéli veled. Nehéz lesz, de szerintem lépj túl rajta.
2013. júl. 17. 23:21
 2/5 Cyklon ***** válasza:
100%
Ritkán próbálok okoskodni,mert hülye vagyok,de most megpróbálok :D Szerintem lépj túl rajta,ne várj rá és zárd le. Ha megint jelentkezne,csapd be az ajtót azt kész. 4 év után ha ennyire egyszerűen magasról leszar,akkor minek foglalkoznál vele?Nem egyszerű a dolgokat megtenni,mondani mindig könnyebb,de ha nem teszünk értük,nem is lesznek egyszerűek. 22 vagy,keress olyat,aki azt értékeli ami vagy és nem azt ami voltál. :)
2013. júl. 17. 23:24
 3/5 anonim ***** válasza:
megkérdezhetem mi az a más ami másoknak mond? csak mert gondolom annak van kulcsszerepe abban, hogy még reménykedsz nem magának a ténynek, hogy mást mond.
2013. júl. 17. 23:43
 4/5 A kérdező kommentje:
Olyanokat mondd, hogy o tul fiatal (22 evesen) ey tartos kapcsolathoz, meg hogy meggondolhatja magat meg! De egyebkent nem ez ad okot a remenykedesre, hanem az hogy azt mondja meg mindig szeret! Viszont ha ez igy van, akkor nem ertem miert csinalja ezt velem! Ha meg nem akar mar velem lenni tobbet, akkor meg inkabb oszinten mondja meg!!
2013. júl. 17. 23:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Egy szakításnál őszintébben nem tudja neked senki megmondani, hogy már nem szerelmes beléd.

Ez a "még meggondolhatja magát" meg talán a világ leggusztustalanabb, legférgebb hozzáállása... ha tényleg ilyet mondott, semmit nem veszítesz, ha tovább lépsz. Idővel majd te is inkább csak felhúzod magad rajta, ahelyett, hogy fájna a szíved.

2013. júl. 18. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!