Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tudják, hogy kell viselkedni egy nővel?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Ehhez a kérdéshez csatolnám az én kérdésemet. Ma láttam egy mozgássérült srácot és egy lányt, mögöttük mentünk az ismerösömmel. Ahogy az a srác megérintette a lányt, ahogy maga elé engedte, ahogy ránézett, az maga volt a tömény szeretet, érzelem, szerelem, tisztelet. Maga a teljesség.

Mondjátok meg magatokat egészségesnek tartó pasik(mert nem vagytok férfiak) ti miért nem tőlük kérdezitek, hoy kell valódi férfinak lennetek?

2013. ápr. 16. 22:15
 1/9 anonim ***** válasza:
nem attól tud bánni a nőkkel, mert székben ül. egyszerűen olyan természet. vannak köztük tahók és rendes emberek is. ahogy mi, egészséges férfiak. van közöttünk f@sz és rendes is szép számmal
2013. ápr. 16. 22:17
 2/9 A kérdező kommentje:
" vannak köztük tahók" Még egy darabbal nem találkoztam ilyennel mint amit irsz velük kapcsolatosan, pedig nem egyel beszéltem már.
2013. ápr. 16. 22:19
 3/9 anonim ***** válasza:

A pasik általában elvannak telve attól a tévhittől hogy ők a teremtés koronái, pedig ez baromság, hiszen új életet létrehoz igazán csak a nő képes(bár ebbe most ne menjünk mélyebben bele).

A lényeg az hogy sokszor a barátnőjükkel sem bírnak leülni és figyelmesen beszélgetni a kapcsolatukról, a törődésről, a másik szükségleteiről, így abban a tévhitben élnek hogy mindent jól csinálnak. Pedig marhára nem. Egyszerű beszélgetésekkel és odafigyeléssel megoldható lenne a probléma, de a pasik erre képtelenek. Sajnos az igazi Férfi már kihalófélben van :(

23/N

2013. ápr. 16. 22:19
 4/9 anonim ***** válasza:

2.

nekem már volt tapasztalatom egy ilyen sráccal, egy igazi tetü volt, mindenkinek beszólogatott, azt hitte, hogy ,,naccsávó``

2013. ápr. 16. 22:23
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem ettől függ, hanem attól, hogy ki milyen típus (gátlásosabb és ezért sikertelenebb, vagy bátrabb), milyen mintát hozott magával a családjából, milyen előélete volt, mit tapasztalt, mit tudott kezdeni a tapasztalataival stb. Az általad látott srác nyilván "szerencsés" volt, ő tud igazi férfi lenni, de nem kell hasraesni a mozgássérültek előtt, és főleg nem kell azt hinni, hogy csak ők lehetnek igazi férfiak, és azért férfiak, mert sérültek.
2013. ápr. 16. 22:24
 6/9 A kérdező kommentje:
5 Nem estem, esek senki elött hasra, csak egyszerűen megragadó volt az egész és igen-igen elgondolkodtató.
2013. ápr. 16. 22:26
 7/9 anonim ***** válasza:
sajnos a legtöbb pali ilyen. a nőket sem értem, mert nekik egy retardált, szellemileg rövidnadrág kell, akik balhésak.. Jó neked, én kerekesszékben láttam már nagyon bunkó embert is... Érthető, kicsit kivan a világra, mert éppen elvesztette a futóműveit, de azt nem kell másokra ráterhelni :) Hát.. én nemtudom. nem vagyok elszállva magamtól, mindig csak annyit tudok mondani, és csinálni, amennyit megenged maximálisan a körülmény. Az más kérdés, hogy ki hogy fogja fel.. Hogy azzal nagyképű vagyok-e, vagy ink. visszahúzódó.. --Chocky--
2013. ápr. 16. 22:27
 8/9 anonim ***** válasza:

a kedvesség és a tisztelet az csak egy dolog. Mégis mit tudjon mást adni egy szegény tolószékes srác? legyen Mike Tyson a ringben? Ugyanmár ezzel megsérted őt...

Egyszerűen a lány csak azért jött össze vele mert szerethiánya volt és szükség volt egy ilyen kedves pasira aki nem tehet a helyzetéről.

De ez a kapcsolat nem lesz tartós. A nőknek sokkal nagyobbak az elvárásaik hidd el.

2013. ápr. 16. 22:36
 9/9 anonim ***** válasza:

Ennek semmi köze ahhoz, hogy kerekesszékben van. Én azért megvédem a fiúkat, mert nekem nagyon sok férfi ismerősöm és barátom van, és nagyon kevés tapló van közöttük. Aki az, azt helyre is rakom, amint úgy szól, de alapvetően mindegyik normális. Akkor most kinek a rendszerében van a hiba?

Ez teljesen jellemfüggő.

2013. ápr. 16. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!