Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tudják, hogy kell viselkedni egy nővel?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Ehhez a kérdéshez csatolnám az én kérdésemet. Ma láttam egy mozgássérült srácot és egy lányt, mögöttük mentünk az ismerösömmel. Ahogy az a srác megérintette a lányt, ahogy maga elé engedte, ahogy ránézett, az maga volt a tömény szeretet, érzelem, szerelem, tisztelet. Maga a teljesség.
Mondjátok meg magatokat egészségesnek tartó pasik(mert nem vagytok férfiak) ti miért nem tőlük kérdezitek, hoy kell valódi férfinak lennetek?
A pasik általában elvannak telve attól a tévhittől hogy ők a teremtés koronái, pedig ez baromság, hiszen új életet létrehoz igazán csak a nő képes(bár ebbe most ne menjünk mélyebben bele).
A lényeg az hogy sokszor a barátnőjükkel sem bírnak leülni és figyelmesen beszélgetni a kapcsolatukról, a törődésről, a másik szükségleteiről, így abban a tévhitben élnek hogy mindent jól csinálnak. Pedig marhára nem. Egyszerű beszélgetésekkel és odafigyeléssel megoldható lenne a probléma, de a pasik erre képtelenek. Sajnos az igazi Férfi már kihalófélben van :(
23/N
2.
nekem már volt tapasztalatom egy ilyen sráccal, egy igazi tetü volt, mindenkinek beszólogatott, azt hitte, hogy ,,naccsávó``
a kedvesség és a tisztelet az csak egy dolog. Mégis mit tudjon mást adni egy szegény tolószékes srác? legyen Mike Tyson a ringben? Ugyanmár ezzel megsérted őt...
Egyszerűen a lány csak azért jött össze vele mert szerethiánya volt és szükség volt egy ilyen kedves pasira aki nem tehet a helyzetéről.
De ez a kapcsolat nem lesz tartós. A nőknek sokkal nagyobbak az elvárásaik hidd el.
Ennek semmi köze ahhoz, hogy kerekesszékben van. Én azért megvédem a fiúkat, mert nekem nagyon sok férfi ismerősöm és barátom van, és nagyon kevés tapló van közöttük. Aki az, azt helyre is rakom, amint úgy szól, de alapvetően mindegyik normális. Akkor most kinek a rendszerében van a hiba?
Ez teljesen jellemfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!