Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakításkor gáz ha elkezdek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakításkor gáz ha elkezdek sírni?

Figyelt kérdés

Nem akarok jelenetet rendezni, csak ha rámjön a sírás és könnyes lesz a szemem. Ez meghatja a volt barátomat?

Nem színészkedni akarok, de ha elkezdek sírni nyilván nem tudom visszatartani. Gáz ha meglátja hogy sírok?

2013. máj. 2. 13:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
.... Ez van.
2013. máj. 2. 13:08
 2/13 anonim ***** válasza:
hát elég szánalmas
2013. máj. 2. 13:09
 3/13 anonim ***** válasza:
Nem gáz.Én a napokban éltem át ,hogy elkezdtem sírni,mert szakított.Meghatotta.Talán azért is békűltünk ki.
2013. máj. 2. 13:10
 4/13 anonim ***** válasza:
én sírtam, de ö szakított, mert féltékeny volt...
2013. máj. 2. 13:12
 5/13 anonim ***** válasza:
Nem gáz, még egy fiútol se, ha nagyon szeret :)
2013. máj. 2. 13:14
 6/13 anonim ***** válasza:

Nem gáz. Én is sírtam már.

De ha te akarsz vele szakítani miért érdekel, hogy meghatja-e?

2013. máj. 2. 13:17
 7/13 A kérdező kommentje:
Ő szakított velem. Már dobott engem, de próbálnám visszaszerezni. Legközelebb ha találkozom vele lehet elsírom magam...
2013. máj. 2. 13:20
 8/13 anonim ***** válasza:
Ne sírd el magad! Különböző fogalom a szerelem és a szánalom. Ne akard, hogy szánalomból vagy sajnálatból maradjon veled! Amikor nem lát, otthon, sírj amennyit akarsz, de előtte ne. Elmondhatod neki, hogy mennyire szereted, de ne sírj!
2013. máj. 2. 13:24
 9/13 anonim ***** válasza:
Akkor inkább ne sírd el magad!
2013. máj. 2. 13:33
 10/13 anonim ***** válasza:
Én egyszer követtem el ezt a hibát. Szánalomból az utolsó éjszakát velem töltötte, én végigszenvedtem és végigbőgtem. Szorított magához és ölelt, de tudtam hogy már nem szeret. Életem legrosszabb éjszakája volt. Soha többet nem tenném. Azonnal el kellett volna jönnöm és otthon kisírni magamból a fájdalmat...
2013. máj. 2. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!