Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szokott sírni a barátnőtök ha ott hagyjátok?
A barátnőmmel 5 hónapja vagyunk együtt, olyan heti 4-5 napot találkozunk, többet sajnos nem tudunk a munkám miatt, de természetesen mindig ő az első, azonnal megyek hozzá/érte, amint tudok vagy megyünk együtt valamerre. Viszont mikor el kell jönnöm tőle mert én megyek dolgozni vagy ő jön el tőlem mert megy be az egyetemre akkor szinte mindig sír, hogy nem akar elválni tőlem meg ilyesmi, látom rajta hogy mennyire szomorú meg csak sír, én meg vigasztalom, de közben már sz*rul érzem magam én is. Más is tapasztalt már ilyet vagy fog egy kicsit javulni ez? :S
26/F
Hehe, de règi kèrdès :)
Azòta már a felesègem :) ès hamar összeköltöztünk, mèg 2013 nyarán, oont azèrt, mert "nem javult", jobbnak láttuk minden nap együtt lenni, de nagyon jòl tettük, jò irányba alakult a kapcsolat ès az èletünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!