Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Mertek sírni barátnőtök előtt (vagy ugy egyébként, más előtt)? Vagy kemény legények vagytok?
hát én erős vagyok...kutyusom meghalt nem sírtam, nagypapám pár éve elhunyt, akkor sem sírtam(temetésén sem). Egy csaj után sem sírtam még eddig. Egy filmen sem.
Utoljara akkor sírtam, amikor 11eves korombon loptam es apam ugy megvert hogy behugyoztam...:|
Merek sírni igen, aki nem meri kimutatni az érzéseit az gyáva ember, nem férfias, aki játssza a kemény gyereket az nem vonzó a nőknek, csak színészkedés, nem emri kimutatni az érzéseit az ilyen mert fél hogy veszít a tekintélyéből.
21f
Nem így fogom fel a dolgokat!
Nem sírok semmiért sem! Mindennek megvan az oka, nem fordíthatunk vissza semmit! Nem mehetünk vissza a múltba, sem előre a jövőbem, hogy változtassunk.
És örömöt sem fogok okozni azzal soha senkinek h sírok!
csak akkor sirok ha már nem birom tovább(jelentkezik rajtam a depressió,kezem remeg mint a kocsonya,egyre jobban remegek majd végül elkezdek sirni,de akkor sem olyan bőgőmasinásan,hanem csaj csurog a könny a szememből.)
ez egyszer fordult elő suliban(tornaöltözőben)
utána megmozsdottam és valamivel jobban éreztem magamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!