Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti szoktatok sírni azért hogy nincs barátnőtök? 18/F
Én nem szoktam sírni, de elég szomorú vagyok, ha éppen nincs barátnőm! Szerencsére most van, és nagyon szeretem őt!
Nem tudod miből maradsz ki!
Sok szerencsét!
Ezért nincs barátnőd...
Egy lány, nem egy "lánnyal" akar ismerkedni a Te korodban...
Legyél már végre férfi!!!
Az érzelmes férfiakat csak később kezdik el szeretni, amikor már rájöttek, hogy a férfias férfiak bunkók...
Én szoktam sírni, néha, de nem emiatt.. hanem mert iszonyatosan hiányzik valaki, akit szeretek teljes szívemből. és igen, a férfiak is sírnak, ez nem szégyen. -.-"
22/F
23:13 ugyanez van velem is, csak nálam durvább a dolog :S nincs étvágyam, lefogytam, állandó hányinger, aludni nem tudok...
aki tudna segíteni, hogy küzdhetném le a bánatot, vagy legalább aki végighallgatná a történetem, kérem irja meg e-mailben az msn cimet, nagyon egyedul vagyok
Én is hasonló cipőben járok, de azért nem szoktam sírna, hanem inkább elgondolkozok azon, hogy miért nincs és, próbálok változtatni a dolgokon.
Először próbálj meg magadnak megfelelni, legyél magabiztos, optimista, nyitott és akkor majd egyszercsak lesz barátnőd. :)
23:19-es: nekem is így volt sokáig.. nem ettem, lefogytam, nem aludtam, olyan voltam, mint vmi zombi. elhagytam magam teljesen. most se vagyok jól, de már azt hiszem nagyjából mégis. 23:13-as vagyok...
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!