Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogy becézitem a párotokat? Fiúk, nektek melyik becézések tetszenek, vagy szeretitek egyáltalán ha becéz a barátnőtök?
Figyelt kérdés
2011. nov. 9. 15:41
1/7 anonim válasza:
én macinak becézem,de volt amikor az egyiket plűsinek is...
2/7 anonim válasza:
Szex közben azt ordítozom hogy 'Miháály!'.. Azért mert Mihály a neve, de én normál állapotban,(extázison kívül) mindig Misónak hívom. Nálam ennyi maximum a becézgetés.. :)
3/7 Mi közöd Tőle válasza:
Szerintem sok pasi maci és sok barátnő nyuszi... :D
4/7 anonim válasza:
Samukám, Pincurka, Pincike,Incifincike. Oda-vissza, java részt nem én találtam ki. :)Hanem ő.
5/7 anonim válasza:
16:17-es vagyok:
DE szerintem nincs szebb a kedvesem, szerelmem, kincsem, drágám, édesem, szívemnél.
7/7 anonim válasza:
Minek kell becézgetni valakit? Nem lehet csak simán a nevén nevezni?
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!