Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakításkor gáz ha elkezdek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakításkor gáz ha elkezdek sírni?

Figyelt kérdés

Nem akarok jelenetet rendezni, csak ha rámjön a sírás és könnyes lesz a szemem. Ez meghatja a volt barátomat?

Nem színészkedni akarok, de ha elkezdek sírni nyilván nem tudom visszatartani. Gáz ha meglátja hogy sírok?

2013. máj. 2. 13:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

ha már dobott, akkor végképpen nem kéne sírni

különben is ennek semmi értelme, megvan az oka miért szakított, ne is akard visszaszerezni N

2013. máj. 2. 13:38
 12/13 anonim ***** válasza:

Sírd el magad nyugodtan. Az a lány aki sir egy pasi után igazán szereti őt. A normálisabbja igenis sokra értekeli!

Amikor szakitottunk mindkettőnk szeme könnyes volt. Én a telefonban nagyon sírtam, ő meg sem birt szólalni gondolom rosszul érezte magát miatta pedig már nem szerett, nem is vett vissza de legalább tudta, hogy szerettem.

2013. máj. 2. 14:38
 13/13 anonim ***** válasza:

Aki azt mondja szánalmas az gondolom még az anyukája temetésén se tudna sirni mert kőből van a szíve. Ne ti adjatok már tanácsot.

Az én szememben akkor férfi egy férfi, ha TUD SIRNI. Én sem fogom vissza magam ha úgy érzem sirnom kell. Nehogymár buta büszkeség és egyebek távol tartanak egymástól. AZ ÉRZÉSEINKET FEL KELL VÁLLALNI. Attól leszünk felnőttek nem attól, hogy magunkba fojtjuk a bánatunk. Attól betegek leszünk nem erősek.

2013. máj. 2. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!