Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek ti terveztek gyereket?
ha igen hány évesen és hogy
örökbe fogadás vagy bér anya ?
mért lenne önzés hogy ha gyereket akarnak ?
én is szeretnék
én pl.: biszex vagyok
Természetesen.
De, mindenképpen klónozással!
20/F
A csúfolásra itt olvastam egy jó megfogalmazást, h. ha vki szemüveges, és ezért csúfolják, akkor nem a gyerekről vesszük le a szemüveget, hanem a többinek kell elmagyarázni, h. ő miért szemüveges.
Egyébként a kérdésre válaszolva, nem szeretnék gyereket. Nem azért, mert csúfolnák, vagy mert Mo. nem éppen nyugati gondolkodású, hanem mert nem szeretem a gyerekeket.
Alapvetően nincs bajom a gyerekekkel,elvagyok velük egy ideig,de nem akarok,hogy erről szóljon az életem.
Szerintem a melegek is kb ugyanolyan arányban akarnak gyereket,mint a heterók.
Én,ha heteró lennék sem szeretnék saját gyereket.
De ha erre vetemednék,akkor is örökbe fogadnék,nem kell feleslegesen gyártani,így is 7 milliárd ember van a Földön.
Nem tudom miért nem azokon segítenek,akik már megszülettek,szenvednek,miért kell újakat gyártani.
Azért,mert a te génjeidet örökli?Na és?
Mi a garancia arra,hogy ez előnyös?Meg a gyerek nem a szülő prototípusa,sokszor teljesen más ember lesz,mint a szülei.
27! A gyerekek nem gépek, őket nem gyártják, hanem fogannak! A szerelem gyümölcsei. És az szokott a "baj" lenni ha valaki elveteti a magzatát stb. ocsmányságok..
Jómagam teljesen véletlen csusszantam be és azért élek mert nem volt kedvük elvetetni..
Igen, szeretnénk a párommal. Egy testvérpárt örökbefogadni itthon. De még a mesterséges megtermékenyítésen is gondolkozunk. Ha lehet még 30 éves korom előtt...
21/L
Szerelem gyümölcsei?:D
Elég naiv vagy.
Gondolom,ha elmúltál már 12,akkor rájöttél,hogy a gyerek hogyan születik:D
És igen,gyártják,rengetegen sokan ész nélkül teszik.
Az,hogy vkit meg elvetetnek,arra ezer indok lehet.
Az meg,hogy téged elakartak vetetni neked nem lehet trauma.Élsz,megszülettél,tehát lényegtelen.Sokakon elgondolkodtak,hogy megszülessen-e,elhiheted,nem vagy vmi csodalény:))
Max akkor érinthet negatívan,ha folyton ezt mondták neked a szüleid,de gondolom nem erről van szó.
Azt,hogy elmondják vkinek a szülei,azzal egyenlő,hogy felnőttnek tekintik a gyereküket,hogy egy ilyet megoszthatnak velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!