Ha már több gyereket nem terveztek, melyik fogamzásgátló módszert választottátok?
Soha nem szedtem tablettát, az első baba tervezett volt, a második becsúszott (megszakításos és a naptári módszer már nem vált be). Szerintem termékenyebb lettem a szülés után. Több gyermeket nem szeretnénk. Jelenleg óvszerrel védekezünk, de nem nagyon szeretjük, így is néha előfordul hogy az elején simán is bemegy a párom.
Állandóan rettegek, hogy még ennyitől is terhes lehetek, emiatt már sokszor nincs is kedvem az együttléthez.
A hüvelygyűrű tűnik a leg szimpatikusabb megoldásnak. Ti használjátok, vagy mindenki tablettázik?
elköttetés ha TÉNYLEG nem akartok többet.
vagy
spirál,hurok..
ELköttetés 35 év felett és 3 gyerek után lehetséges, hacsak nincs más egészségügyi ok, mivel ez végleges beavatkozás, utána spontán már nem lehetséges a terhesség.
Én tablettával védekeztem, mert azt tartom a legbiztonságosabbnak.
5-ös, már nincsenek ilyen feltételek. 18 éves kor felett bárkit elkötnek.
Én tablettát szedek, de erősen gondolkozom a spirálon.
Mirena spirál, egy hónapja van fönt, eddig bejött.
Mi utánaolvastunk, elvileg ez a legbiztosabb módszer, és nem kell vele 5 évig foglalkozni.
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!