Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mindenkinek ki kell élnie magát?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenkinek ki kell élnie magát?

Figyelt kérdés
Barátommal 4 és fél éve vagyunk együtt. Ő már úgymond elkötelezte magát, velem szeretne lenni/ maradni. Én viszont félek attól, h ez később rosszul fog elsülni, hiszen előtte csak egy csajjal feküdt le. 21-22évesek vagyunk
2013. júl. 17. 18:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

tudod attól még, hogy valaki szereti a rántottát nem biztos, hogy az 1001.-ik adagnak is úgy fog örülni mint a 100.-nak

hogy lelkesedjen is érte azt pedig nehéz elképzelni

2013. júl. 17. 18:41
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
szerintem a kiélt inkább rossz mint jó, de te tudod
2013. júl. 17. 18:42
 13/15 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy ez személyiségfüggő is, és tényleg nem olyan ember aki a lyukat hajtja. Viszont, ha megyünk valahova elég rendesen nézi a lányokat, nem akarom, hogy folyamatosan motoszkáljon benne a vágy, h huu de meg***...és akkor a 20. ilyen után megunja, és lépni fog...félre.

Az izgalom, a változatosság, ezek szerintem hiányozhatnak neki majd később.

2013. júl. 17. 18:46
 14/15 anonim ***** válasza:
Minden pasi megnézi a nőket! És fordítva. Ez még nem jelenti azt, hogy félre is akar lépni, vagy ott akar hagyni. Eltelt 4 és fél év és még mindig nem bízol benne, ez nagy hiba. Ha el akarna hagyni más miatt, és "kiélni" magát lehet már megtette volna. Ha pedig megteszi, akkor lehet nem is volt igaz a szerelem. Bízz benne! :) K
2013. júl. 17. 18:54
 15/15 anonim ***** válasza:

Én is ilyen voltam, rögtön elsőre nagy szerelem jött össze. Aztán a lángolás átalakult barátsággá/szeretetté, és elkezdtem más nőket kívánni. Egy ideig tudtam türtőztetni magam, aztán nem. Ugyan hiányzik az a fajta érzelmi biztonság, amit az exem nyújtott, de baromira élvezem, hogy kötöttségektől mentesen azt csinálom, amit akarok, és azzal, akivel akarom.

23f

2013. júl. 18. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!