Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenkinek ki kell élnie magát?
tudod attól még, hogy valaki szereti a rántottát nem biztos, hogy az 1001.-ik adagnak is úgy fog örülni mint a 100.-nak
hogy lelkesedjen is érte azt pedig nehéz elképzelni
Tudom, hogy ez személyiségfüggő is, és tényleg nem olyan ember aki a lyukat hajtja. Viszont, ha megyünk valahova elég rendesen nézi a lányokat, nem akarom, hogy folyamatosan motoszkáljon benne a vágy, h huu de meg***...és akkor a 20. ilyen után megunja, és lépni fog...félre.
Az izgalom, a változatosság, ezek szerintem hiányozhatnak neki majd később.
Én is ilyen voltam, rögtön elsőre nagy szerelem jött össze. Aztán a lángolás átalakult barátsággá/szeretetté, és elkezdtem más nőket kívánni. Egy ideig tudtam türtőztetni magam, aztán nem. Ugyan hiányzik az a fajta érzelmi biztonság, amit az exem nyújtott, de baromira élvezem, hogy kötöttségektől mentesen azt csinálom, amit akarok, és azzal, akivel akarom.
23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!