Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mindenkinek ki kell élnie magát?

Mindenkinek ki kell élnie magát?

Figyelt kérdés

21/F szűz vagyok. Hogy miért? Csak 1-2 éve jutottam el oda, hogy nekem szükségem van egy nőre. Későn érő típus vagyok, tudom. Volt is barátnőm, de odáig nem jutottunk el.

Szóval származhat-e bármi bajom később abból, ha inkább komoly hosszú távú kapcsolatot keresek (akár házasság is), és nem tervezek szerelem nélkül lefeküdni senkivel? Tehát ha nem "élem ki magam". Valahogy nem hiányzik. És persze tizenéves szerelmek és kapcsolatok is kimaradtak.

2011. jan. 24. 01:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is pont így vagyok vele, ahogy te. Szintén 21 vagyok... Ezt neked kell eldöntened. Vannak olyan emberek (bár nem értek egyet velük, nem akarom leszólni őket), akiknek lételemük, hogy minél több személlyel feküdjenek le életük során. Az ilyen életmód sok minden más rovására megy/mehet, de legalább ha 40 évesek lesznek, elmondhatják, hogy hány száz lányt húztak meg... Ha neked is ez a vágyad, akkor hajrá.

Én, személy szerint, nem ezt tartom elsődleges szempontnak és célkitűzésnek. Nekem az lenne az ideális, ha találnék egy lányt, akivel el tudom képzelni, hogy leélem az életemet. Nem is mentem bele eddig egy kapcsolatba sem, mivel még nem találkoztam ilyen lánnyal. Szerelem nélkül lefeküdni valakivel? Nem az én stílusom.

A döntés a te kezedben van.

2011. jan. 24. 01:53
 2/15 anonim ***** válasza:
Szerintem sem feltétlen muszáj kiélni magát az embernek. Én 20 vagyok és szűz, (amúgy lány) de nem érzem, hogy bármiről is lemaradtam volna. Lett volna nem egy alkalmam rá, de nem éreztem azt, hogy szükségem lenne rá. Főleg úgy, hogy az aktuális partner sem volt, olyan akivel az elsőt szerettem volna.
2011. jan. 24. 02:15
 3/15 anonim ***** válasza:
Én is ugyanígy vagyok. Nem tudom miért kellene az embernek "kiélnie" magát. Már maga a szó is egy hülyeség, mintha egyedül csak 16-25 éves kor között élhetne az ember, és mindent amit ki akar próbálni, csak is ekkor teheti meg... Én úgy vagyok vele, hogy most nem érzek késztetést arra, hogy mindenkivel összefeküdjek, tehát nem teszem. Ha kialakul egy hosszútávú kapcsolatom az tök jó, de ha mondjuk 30-35 (vagy több) évesen valamiért meg úgy gondolom hogy elég, és én most ki akarok próbálni másokat is, akkor befejezem, és az lesz..
2011. jan. 24. 02:23
 4/15 anonim válasza:
Igazából annak van szüksége arra, hogy kiélje magát, aki hajlamos ilyen jellegű kilengésekre. Ha most nem merül fel benned, nagyon később sem fog. Nem vesztesz semmit, ne izgulj :) És egy lány nagyon jól jár majd veled később! Sok boldogságot az élethez, és légy büszke az értékeidre!
2011. jan. 24. 02:31
 5/15 anonim ***** válasza:

Hát figyelj attól függ mit nevezünk "kiélésnek" pl én is 20 vagyok és én is későn érő én is csak pár éve kezdem igazán foglalkozni olyanokkal mint elmenni iszogatni vagy barátnő. És bár előbbi könnyen megoldható :) utóbbi sok fejtörést okoz. Én szeretném 25 éves koromig "kiélni" magam, ez nem azt jelenti hogy hetente akarom váltogatni a nőket, szerintem ez nem arról szól. Se nem arról hogy padlóra idd magad vagy rosszabb. De szerintem vannak dolgok amiket csak fiatalon élhetsz meg amiket nem lehet már 30 évesen vagy 40 évesen ugyanúgy értékelni. Az hogy eközben egy olyan nő van melletted akivel le tudnád élni az életed és hosszú távra tervezel, semmit nem jelent.

Persze ezt csak én gondolom így és ez egyén függő, de az hogy "kiélés" az változó. Én szeretném ha átélném azokat fiatalon amiket szerintem csak ilyen idősen élhet át az ember de emellett folyamatosan előttem van hogy mit szeretnék később 26-28 évesen már legyen egy stabil kapcsolatom és 30 évesen házasság majd 35ig gyereket is szeretnék. Túlságosan megterveztem volna? Meglehet de az hogy ki szeretnéd élni magad az nem bűn. Amennyi ember annyiféle mód van rá, valakinek az a kiélés ha hetente váltogatja a nőket keményen piál stb. Valakinek meg azt hogy barátnőjével elmegy nyaralni valahova kettesben, vagy hogy elmegy egyszer nyaralni semmi pénz nélkül és alkalmi munkákból fizeti a költségeket :) Kicsit idealista vagyok de ezek olyan dolgok amiknek más értékük és értelmük van 20 évesen és más 35 évesen. Az életet élvezni kell és azt nem csak 30 évesen lehet.

20/f

2011. jan. 24. 02:46
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező... igen, tudom én is, hogy a mai fiatalság már rendkívül korán kezdi, és nagyon intenzíven (ivás/drog, buli, szex), kevés(?) érzelemmel emiatt gyorsan kiég, leég, megég...

27/F vagyok amúgy.

Azt tudnod kell, hogy akár hacsak a szexre gondolunk, az emberek, a csajok nagyon sokfélék. Ha tényleg igaz, h szűz vagy, akkor ezt max még csak képekről, filmekből, haveroktól tudhatod. Pl. szexuálisan sok ember nem kompatibilis egymással. Vagy fizikailag nem kompatibilis, vagy vérmérsékletben, vágyakban. Mind a fizikai különbségek, mind a vágyak irányultsága és összetettsége rendkívül sokféle lehet. Így belátható, hogy több lánnyal kell (vagyis nem árt) szexuális kapcsolatot létesítened, hogy tapasztalj! Mert csak így fogod megtudni, hogy számodra mi a jó, mi az igazán jó. Ezért sem hiszek a házasság (szerelem) utáni szexben, mert lehet, h a párocska egy darabig önmegtartóztat, aztán végül szex, és kiderül, h a lánynak egy hangár a nunija, és azt szereti, ha közben pirosra verik a fenekét... bocsi, senkit nem akartam megsérteni, de ilyen a valóság. Ezért kell a tapasztalat.

Én már ott tartok, hogy külsőre meg tudom mondani a lányról, h valószínűleg milyen kinézetű ott lent (nekem ez nagyon fontos szempont), milyen illatú a bőre (már messziről 80%-ra megmondom, legalább azt, h tetszik-e majd az illata vagy sem), és hogy valszeg milyen az ágyban, legalább annyira, h aktív, passzív. De ezt csak a tapasztalat adhatja meg!

Mivel 27 éves vagyok, ezért már látom, mennyire megbántam (igen, nagyon megbántam), hogy már nem 16-17 évesen kezdtem el aktívan buliba járni és csajozni, hanem 19 éves koromtól kezdve. Az a kb. 3 év, amit "kihagytam", viszont több haverom pedig megélte, amit persze kívülről a saját szememmel láttam, nos, az barátom, pótolhatatlan!

Nem volt 14-15 éves barátnőm, és valljuk be, nem is lehet már ennyi idősen, de azok a meg nem élt pillanatok hiányoznak. És csak reménykedni tudok benne, hogy megértetted, ami a soraim között van...

2011. jan. 24. 05:13
 7/15 anonim ***** válasza:
59%
Én nem értek egyet az előző válaszolóval.Ha valakit igazán szeretsz és ugyérzed megtaláltad benne a másik feledet nincs szükség rá hogy mással is kipróbáld neked ugymond mi a jó, ahogy érik a kapcsolat nyilván van testiség is és ugyis kitapasztaljátok egymást mennyire passzolnak az igényeitek ,nem kell ehhez mindennek megtörténni.
2011. jan. 24. 11:27
 8/15 anonim ***** válasza:
Nem kell.
2011. jan. 24. 12:54
 9/15 anonim válasza:

Egyáltalán nem kell, az ember máshogy is kiélheti magát , sokak szerint és szerintem is aaki már több 10 lánnyal lefeküdt minden nap más és mással az igen hamar kifog égni. Több olyan srácot is ismerek aki a nagy nőcsábászat mellett egyetlen egy komoly kapcsolattal enm büszkélkedhet.

Van aki már 10enéves korátó elég intenziven iszik és csaj csajokat akar az ágyába, ebből szerintem előbb vagy utobb komoly merevedési gondokkal kűzdő ember lesz akinek csak a testiség a fontos az érzékiség nem, és pláne nem tud érzékiséget vinni a testiségbe

2011. jan. 24. 15:35
 10/15 anonim válasza:
Am én 19/f és szűz vagyok
2011. jan. 24. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!