Mindenkinek ki kell élnie magát?
21/F szűz vagyok. Hogy miért? Csak 1-2 éve jutottam el oda, hogy nekem szükségem van egy nőre. Későn érő típus vagyok, tudom. Volt is barátnőm, de odáig nem jutottunk el.
Szóval származhat-e bármi bajom később abból, ha inkább komoly hosszú távú kapcsolatot keresek (akár házasság is), és nem tervezek szerelem nélkül lefeküdni senkivel? Tehát ha nem "élem ki magam". Valahogy nem hiányzik. És persze tizenéves szerelmek és kapcsolatok is kimaradtak.
"Am én 19/f és szűz vagyok"
Nos, amíg nem voltál legalább 10-20 különböző nővel, addig szerintem ne írogass ilyeneket, mint fentebb.
Merevedési zavarok, ha sok különböző csajjal szexel az ember érzelem nélkül? Jézus, nem tudom ezt honnan szedted...
Szerintem előbb próbáld ki, és csak azután írogass véleményt. Hidd el, sok csaj azért igenis szereti, ha a pasija tapasztalt, még akkor is, ha az ellenkezőjét mondja (nem kell mindent elhinni a nőknek).
A legutóbbi randimon egy kedves kis tanítónénivel voltam (első randi), akivel kellemesen elborozgattunk, mondta, hogy róla mintázták a romantika fogalmát, stb stb, aztán hirtelen megcsókoltam, erre ő rátette a kezét a farkamra, és csak ennyit súgott a fülembe: "Kefélj meg úgy, mint egy állat, tiéd a testem!". Ezek után remélem nem kell részleteznem mik történtek :)
Amíg nincs pár ilyen élményed kedves kommentelő, kérlek ne kommentelj butaságokat.
27F
Tehát ha jól veszem ki, 27 éves vagy és még mindig nincs komoly kapcsolatod, és tanítónénikkel dugsz?
Na ez az amit én szeretnék elkerülni. Inkább legyek csak 1 lánnyal egész életemre mint 100-zal egy-egy éjszakákra.
"Tehát ha jól veszem ki, 27 éves vagy és még mindig nincs komoly kapcsolatod, és tanítónénikkel dugsz?"
Igen, 18-30 éves nőkkel bújok ágyba, vagy egy éjszakára, vagy többre. Volt már komoly kapcsolatom, nem is egy, de köszönöm, egyenlőre nem kérek belőle.
És inkább azt mondom, hogy 100 lánnyal szexeljek életem során sokszor, mint 1-el 100 évig...
"még mindig nincs komoly kapcsolatod"
Amúgy ez valami verseny? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!