Szerintetek egy 15 éves gyereknek szabad-e szexuális életet élnie?
szerintem sem.
én 17 évesen vesztettem el a szüzességemet, de tökéletesen éretlen voltam még hozzá...
Jelenleg ez lenne a megfelelő kérdésed:
" Szerintetek egy 12 -13 éves gyereknek szabad-e szexuális életet élnie? "
Ez manapság már olyan, mint egy játék. Lassan eltűnnek azok a bizonyos tabuk az életből. Az akceleráció miatt is eléggé felgyorsult a felcseperedés folyamata, mint külső, mint belső tulajdonságokat véve.
Viszont ha neki épp most az kell a kíváncsiság, vagy a "skalp" miatt, hogy neki már volt szexuális élete vagy csak szexuális élménye akkor tessék.
Túl fiatal hozzá igen, de most mit lehet vele tenni. Bele nem halhat.
Ha megfelelő úton, módon teszi azt akkor miért ne?
Értem ezalatt a védekezést, az aktuális vágyat és a bizalmat..
Önzőség más ember élete felől dönteni, vagy más életét korlátozni. A szabad akarat szent...
Minden fiatalnak más a lelki világa...ezt az idősebb kiakadó korosztály sajnos nem fogja fel ,lehet hogy igazuk van mert a fiatal nemtudja mire készül, vagy lehet hogy nem mert a "bezzeg a mi időnkben" példát követik és elvakítsa őket a dolog, hogy ha nekik se lehetett, nehogymár más örömteljes életet éljen.
Szerintem ha lelkileg érettnek érzed magad a dologra, akkor bátran, de védekezz mindenképp.
(utolsó vagyok)
Amúgy én most múltam nemrég 18 és még mindig szűz vagyok, sőt... x) Talán túlzásba viszem, de én a nászéjszaka előtt senkivel se akarok lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!