Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek egy 15 éves...

Szerintetek egy 15 éves gyereknek szabad-e szexuális életet élnie?

Figyelt kérdés
mert sztem nem
2010. nov. 19. 17:55
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Ma 12:05, szép mondat, elvárod hogy el is olvassuk ezt az egybefolyó közhelyparádét?
2010. nov. 20. 18:05
 22/34 anonim ***** válasza:
Tényleg ilyen idióták vagytok, hogy azt hiszitek, aki 15 évesen már nem szűz, azon "végigmegy a fél város"? Nekem ennyi idős koromban stabil kapcsolatom volt, akivel közel 2 évet voltunk együtt.
2010. nov. 20. 18:08
 23/34 anonim ***** válasza:

A sok okoskodó meg értse már meg, hogy akinek gondja van, nem azzal van a gondja, hogy 15 évesen a SZEXre ne lenne elég érett egy ember. :) Igenis, biológiailag érett, a 15 éves lány és fiú biológiailag anya és apa lehetne.

Sokkal inkább azzal van a gond, hogy - mint ahogyan azt a tapaszalat nagyon jól mutatja - a mai 15 évesek legnagyobb részének nincsen meg az az érzelmi/tapasztalati/erkölcsi háttere, ami a 15 évesen való felelősségteljes és főleg tartalmas, boldog nemi élethez kell.

Emiatt, illetve ezért próbálnak érvelni. Tegye csak fel a kezét, aki mindenfajta racionális megfontolás után is úgy gondolja, hogy a mai 15 évesek TÖBBSÉGE birtokában van a biztonságos és boldogságot jelentő szexuális élethez nélkülözhetetlen tudással/értékekkel/családi hátérrel.

2010. nov. 20. 18:12
 24/34 anonim ***** válasza:
45%
18:05 hány éves vagy 13? körülbelül annyira tippelek, nem volt benne közhely az igazat írtam, és egy 15 éves nem teljesen érett biológiailag a méh 18 éves korig fejlődik ugyanúgy mint a többi szerv is növésben van, de ez nem ide tartozik... de mondom nem tépem a számít ha 15 évesen szétteszik a lábukat tegyék, ő bajuk, tanácsot nem fogadnak el vagy más véleményét csak okoskodnak...
2010. nov. 20. 18:56
 25/34 anonim ***** válasza:

Kedves 18:56, a hozzászólásodban más sincs csak unalomig ismételt, elkoptatot frázisok (közhelyek).

Ha már itt tartunk, 35 éves vagyok, nem 13. 15 évesen vesztettem el a szüzességemet, ahogy az akkori barátnőm is. Aki azóta teljesen normális családanya lett, én pedig egy másik családban vagyok teljesen átlagos apa. Nem mindenki ribanc aki 15 évesen, hormonoktól is hajtva, nagyon szerelmesen késznek érzi magát arra, hogy továbbmenjen a csókoknál és pettingnél. Mi akkorra már egy éve jártunk és úgy éreztük, eljött az ideje. Ma már tudom, hogy korai volt és ügyetlenek voltunk. Mégsem vagyok olyan korlátolt, hogy azt gondoljam, aki 15 évesen megteszi, az már szétteszi a lábát mindenkinek. Fél tucat kapcsolatom ha volt, ahogy az akkori barátnőmnek is (máig jó viszonyban vagyunk egymással).

Csak annyit mondok, nem szabad általánosítani, meg vagdalkozni, nem vall érett személyiségre.

2010. nov. 21. 19:12
 26/34 anonim ***** válasza:
Még valami: tanuld már meg légyszíves a mondatvégi pont, a mondatkezdő nagybetű használatát és úgy általában, a mondanivalód tagolását. Úgy írsz, mint egy 13 éves :)
2010. nov. 21. 19:13
 27/34 Noa91 ***** válasza:
manapság a gyerekek 11 éves koruk körül intenzíven érdeklődnek a szexualitás iránt...12-13évesen meg ki is próbálják a szexet.durva h hova fajul a világ. szerintem 15évesen sem szabadna még,de ettől érzik magukat menőnek.pedig inkább gáz.
2010. nov. 22. 16:37
 28/34 anonim ***** válasza:

14 től törvény szerint szexelhet. nem a szexel van a baj, hanem a terhességgel, a betegségekkel.

ne legyünk álszentek...a szex fantasztikus dolog, talán korhoz van kötve, hogy lehet-e élvezni?

+ Hernádi Judit is 14 volt,mikor elvesztette, és hát legyünk őszinték, már nem fiatal...

2010. nov. 26. 19:49
 29/34 anonim ***** válasza:
a kérdésbe is benne van, hogy GYEREK...ennél fogva nincs miről beszélni
2010. dec. 13. 20:10
 30/34 anonim válasza:
nem, én érett 17 éveseknek javasolnám először :)
2010. dec. 13. 23:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!