Szerintetek egy 15 éves gyereknek szabad-e szexuális életet élnie?
Figyelt kérdés
mert sztem nem2010. nov. 19. 17:55
33/34 Noa91 válasza:
mert a 15éves még igencsak gyerek... és egy gyerek ne éljen szexuális életet.
egy 15éves lelkileg nem érett a szexuális életre...ráadásul a nagy százalékuk szexuális téren olyan sötét mint az éjszaka... azt hiszik állva nem lehet teherbe esni, vagy h ha lassan csinálják akk nem lehet terhes... na ezért nem. más részről 20éves korára kiéli magát aztán akkor meg siránkozik...
arról nem is beszélve h hány fiatalkorún végeznek abortuszt..hány életet oltanak ki a hülye tudatlan kamasz miatt...
34/34 anonim válasza:
tényleg 15 éves gyerek nem érett erre lelkileg? én 16 évesen szültem egy gyereket az első barátomnak, amiből házasság lett, azóta más férfival nem voltam, és 4 gyermek büszke anyukája vagyok. nem tettem szét mindenkinek a lában, csak az igazinak!
34/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!