Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek egy 15 éves...

Szerintetek egy 15 éves gyereknek szabad-e szexuális életet élnie?

Figyelt kérdés
mert sztem nem
2010. nov. 19. 17:55
1 2 3 4
 31/34 Noa91 ***** válasza:
egyetértek az utolsóval.
2010. dec. 14. 09:55
 32/34 anonim ***** válasza:

Mértne??

14/l

2010. dec. 19. 20:00
 33/34 Noa91 ***** válasza:

mert a 15éves még igencsak gyerek... és egy gyerek ne éljen szexuális életet.

egy 15éves lelkileg nem érett a szexuális életre...ráadásul a nagy százalékuk szexuális téren olyan sötét mint az éjszaka... azt hiszik állva nem lehet teherbe esni, vagy h ha lassan csinálják akk nem lehet terhes... na ezért nem. más részről 20éves korára kiéli magát aztán akkor meg siránkozik...

arról nem is beszélve h hány fiatalkorún végeznek abortuszt..hány életet oltanak ki a hülye tudatlan kamasz miatt...

2010. dec. 20. 21:19
 34/34 anonim ***** válasza:

tényleg 15 éves gyerek nem érett erre lelkileg? én 16 évesen szültem egy gyereket az első barátomnak, amiből házasság lett, azóta más férfival nem voltam, és 4 gyermek büszke anyukája vagyok. nem tettem szét mindenkinek a lában, csak az igazinak!

34/N

2010. dec. 24. 21:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!