Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek egy 15 éves...

Szerintetek egy 15 éves gyereknek szabad-e szexuális életet élnie?

Figyelt kérdés
mert sztem nem
2010. nov. 19. 17:55
1 2 3 4
 11/34 anonim válasza:
71%

1805 -Drakula fiatal szűz lányok vérét issza...

2010 -Drakula "szomjanhal"

2010. nov. 19. 18:35
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
A törvény már 14 év felett engedi a szexet, ha kölcsönös beleegyezéssel történik!
2010. nov. 19. 18:43
 13/34 anonim válasza:
75%
SZERINTEM(és ez lehet hogy nincs így!)itt sokan azt hiszik hogy aki 15évesen szexel akkor az már mindenkivel...fűvel fával lefekszik! Sajnos én is ismerek ilyen lányt nem is egyet! De vannak kivételek! Én is 15éves vagyok, féléve vagyok együtt a barátommal és igen szexelünk! És nem azért mert mások is ezt csinálják hanem mert szeretjük egymást!
2010. nov. 19. 18:48
 14/34 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehetséges hogy a szeretkezés nem korfüggő Emberek???

Szerintem eljön a maga ideje mindennek ahogy az öregek mondják/mondták. Ha ez mondjuk (nagyon fiatalon) 15 évesen jön akkor Istenem. A fő az, hogy meg kell érni az Élethez és minden dologhoz. Én is szűz vagyok, és azt érzem még nem vagyok teljesen kész rá, és magabiztosan állítom hogy addig fogok várni amíg kész nem leszek rá. (nemsoká) 17/F

2010. nov. 19. 18:57
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem (bár ezt már rengetegszer leírtam máshová is)nem kortól függ, hogy ki mikor érik meg rá. Van aki 18 évesen is éretlen még hozzá, valaki 15 évesen, már testileg-lelkileg érett. Nem a koron múlik. Minden ember más és más. Ez olyan mint ha 15 évesen mindenkinek egyforma lenne a töritudása. Nem. Van aki kevésbé tudja, van aki meg borzasztóan okos belőle (igaz ez hülye példa, de mást nem tudtam kitalálni)
2010. nov. 19. 19:04
 16/34 anonim ***** válasza:

Az a pár idióta aki "18 alatt megtiltanám!", meg hasonló dumákat szajkóz, max csak azt éri el a saját gyerekeinél, hogy majd nem mondják el neki, nem beszélnek meg vele semmit és tudják, hogy nem számíthatnak rá, ha baj történik.

Én 15 voltam, mikor elvesztettem a szüzességemet és akkor teljesen belevaló komoly embernek tartottuk magunkat. Mai, felnőtt szemmel egy 15 éves még nagyon gyerek, de mi akkor nem éreztük magunkat gyereknek egyáltalán. Ma már tudom, hogy korai volt, tök ügyetlenek voltunk és a szigorú nevelés miatt még titkolnunk is kellett ("úristen mi lesz ha anyám megtalálja az óvszert a zsebemben" meg ilyen borzalmak). Szóval igen, korai, de nehéz az érzelmeknek, a hormonoknak parancsolni és akkor már inkább tudjak róla (szülőként), mint kategorikusan tiltsam és aztán titokban csinálják.

2010. nov. 19. 20:26
 17/34 anonim ***** válasza:

Mért ne szabadna?

Szerintem igen is..mért is ne?

2010. nov. 19. 23:04
 18/34 anonim ***** válasza:
Igen, szabad.
2010. nov. 20. 10:58
 19/34 anonim ***** válasza:
0%
ja persze, fogadjunk a válaszolók többsége kis 12-16 éves csitri, végülis a ti életetek, tegyétek szét a lábatokat mindenkinek, a ti bajotok, majd megbánjátok, engem nem érdekel már...
2010. nov. 20. 11:48
 20/34 anonim ***** válasza:
45%
Nem értek egyet azzal , hogy azért vagyunk 20on évesek ellene mert nekünk tilos volt és féltékenyek vagyunk, erről szó sincs, megtehettem volna ha akartam volna,csak nekem van egy értékrendem, és önbecsülésem, ráadásul tudom,hogy annak kell odaadni a szüzességet aki megérdemli akit igazán szeretek,akkor amikor itt az ideje, nem úgy mint a mostani 12-15 éves kislányok, ne mondja nekem senki hogy ilyen korban van igazi szerelem, puszta diákszerelem van,nagy része a kislányoknak nem tudja a legfontosabb dolgokat sem a szexről, sem a párkapcsolatokról, de nem is kell elvárni tőlük, teljesen éretlenek, ne jöjjetek azzal hogy ah érettnek érzi magát akkor nyugodtan, nagyon liberális gondolkodás mód, ennyi erővel egy 6 éves is mondhatja hogy érett, akkor ő is szexelhet? nagyon rossz irányba megy a világ,az biztos az én lányomnak eszébe sem fog jutni 15 évesen a szex, majd azt csinálja amit egy ennyi idősnek lehet, meg a feladata, a többi meg nem érdekel, hiába irjuk le a véleményünk, ha nem érdekel titeket akkor csináljátok, menjen végig rajtatok a fél város, majd megbánjátok a ti életetek, és ha kamaszként önfejűek vagytok és ne hallgattok a tapasztaltabbakra és az idősebbekre, akkor majd tanultok a saját hibátokból, kisgyerekek...
2010. nov. 20. 12:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!