Szerintetek egy 15 éves gyereknek szabad-e szexuális életet élnie?
1805 -Drakula fiatal szűz lányok vérét issza...
2010 -Drakula "szomjanhal"
Nem lehetséges hogy a szeretkezés nem korfüggő Emberek???
Szerintem eljön a maga ideje mindennek ahogy az öregek mondják/mondták. Ha ez mondjuk (nagyon fiatalon) 15 évesen jön akkor Istenem. A fő az, hogy meg kell érni az Élethez és minden dologhoz. Én is szűz vagyok, és azt érzem még nem vagyok teljesen kész rá, és magabiztosan állítom hogy addig fogok várni amíg kész nem leszek rá. (nemsoká) 17/F
Az a pár idióta aki "18 alatt megtiltanám!", meg hasonló dumákat szajkóz, max csak azt éri el a saját gyerekeinél, hogy majd nem mondják el neki, nem beszélnek meg vele semmit és tudják, hogy nem számíthatnak rá, ha baj történik.
Én 15 voltam, mikor elvesztettem a szüzességemet és akkor teljesen belevaló komoly embernek tartottuk magunkat. Mai, felnőtt szemmel egy 15 éves még nagyon gyerek, de mi akkor nem éreztük magunkat gyereknek egyáltalán. Ma már tudom, hogy korai volt, tök ügyetlenek voltunk és a szigorú nevelés miatt még titkolnunk is kellett ("úristen mi lesz ha anyám megtalálja az óvszert a zsebemben" meg ilyen borzalmak). Szóval igen, korai, de nehéz az érzelmeknek, a hormonoknak parancsolni és akkor már inkább tudjak róla (szülőként), mint kategorikusan tiltsam és aztán titokban csinálják.
Mért ne szabadna?
Szerintem igen is..mért is ne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!