Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenkinek ki kell élnie magát?
Figyelt kérdés
Barátommal 4 és fél éve vagyunk együtt. Ő már úgymond elkötelezte magát, velem szeretne lenni/ maradni. Én viszont félek attól, h ez később rosszul fog elsülni, hiszen előtte csak egy csajjal feküdt le. 21-22évesek vagyunk2013. júl. 17. 18:31
1/15 anonim válasza:
ennek tényleg nem lesz jó vége!
3/15 anonim válasza:
Nem hiszem, biztosan örül, hogy második nekifutásra megtalálta a számára megfelelő lányt! :) Ha nagyon szeret, százszor is meg fogja gondolni, mit veszíthet el azzal, ha a kapcsolatotok idején támad kedve kiélnie magát.
5/15 Cyklon válasza:
Ásó kapa kasza, nagy a parasztnak a ??? :D Megszokás, ha 1 nővel volt,veled lesz/van de mással is lesz :D
6/15 anonim válasza:
a későbbiekhez ennek semmiköze, csak a fiatalok hiszik ezt,
a változások miatt van minden és ezt ki hogyan tudja elviselni, megemészteni N
7/15 anonim válasza:
Nem, egyáltalán nem kell mindenkinek kiélnie magát! Nincs mindenkinek igénye rá. Nekem se nagyon. Én lettem volna a legboldogabb ha az első szerelmem az utolsó is, de sajnos nem így lett. Kinek mi... persze ha a fél világgal lefeküdni jelenti a kiélést akkor tényleg van min aggódnod. Egyébként szerintem nincs.
Egyébként az 1-2 csaj már van akinek annak számit van aki bőven beéri ennyivel és nem azon jár az agya kiket szalaszt el, hanem hogy kit talált meg :D !!
8/15 belbolyhocska válasza:
Nem feltétlenül kell mindenkinek kiélnie magát. Szerintem ez már hamarabb kibukott volna. Ne aggódj ilyeneken. :)
9/15 anonim válasza:
Miért szerinted a "kiélt" az egy pozitív tulajdonság? Szeretnéd ha az lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!