Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha ezen elgondolkodom a barátnőmmel kapcsolatban?
én azt olvastam hogy ha egy lány nem kapja meg tinézser korában az apjától az elismerést h ilyen szép,okos vagy kislányom akkor majd előbb utóbb ezt majd a férfiaknál fogja keresni. Szóval lehet hogy nem hűtlen típus hanem valami sérülés van benne.
Pl nekem mindig is jó kapcsolatom volt az Apámmal és 23 évesen még csak eggyel csináltam.
Lehet hogy valami lelki zavara van azért volt eddig ennyi fiúval, sőt biztos. Beszéld meg vele. Lefeküdtél már vele? Mi lenne ha először nem erre tennétek a hangsúlyt kicsit várasd meg. Érezze azt hogy te más vagy mint a többi pasi TE SZERETNI AKAROD!!
Igen valóban azért nem tetszik mert én nem így éltem, azt nem tudom, hogy csalt e már meg valakit is. Már a közös jövőnket tervezzük... szóval ennyire komoly a kapcsolatunk. Azt mondta nekem hogy sose tudott szerelmes lenni igazán, de nálam más a helyzet megtanítottam mi is az.
Kedves 12 válasz író lehet ebben a dologban valami:). Mert elváltak a szülei nagyon korán és azt se tudja hol az apja. Nem nagyon szeretnék vele többet felhozni a múltját mert mindig rosszul viseli.
Köszönöm a válaszokat sokat segítettetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!