Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok zavarna titeket egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok zavarna titeket egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Igaz hogy nem vagyok az a tipikus matyó hímzés aki minden lánynak bejön, ennek ellenére volt már egyszer barátnőm és egy másik esetben már konkrétan azt kérte a lány, hogy csókoljam meg pedig volt barátja(de már halott kapcsolat volt) az első barátnőmet néhány nap után elhagytam és az utóbb említett esetben sem tettem semmit, mert féltem attól, hogy nem fogok tudni eleget nyújtani neki(k).

Az ismerkedés és udvarlás nem okozott gondot eddig, de mióta attól félek, hogy kevés lennék egy kapcsolatban azóta nem is nagyon merek próbálkozni és nem bízok magamban sem, hiába tudnék szeretni egy lányt, törődni vele a tapasztalatlanságom miatt nem tudnék 100% osan önmagam lenni ez nyilván kihatna a dolgokra és rövid úton rámenne a kapcsolatra.

2013. júl. 16. 21:38
 1/4 anonim válasza:
Mi a kérdés? Senki nem születik tapasztaltan. Vagy belevágsz és félre teszed a félelmeidet vagy még 40 évesen is azon agyalhatsz, hogy miért nem voltál bevállalósabb, amikor ott volt a lehetőség...
2013. júl. 16. 21:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Amit nem említettem az, hogy a sex-től már egyenesen félek, tele gátlásokkal ami nyilván negatív dolog, úgy érzem hogy ezekkel a tulajdonságokkal stb, nem várhatom egy lánytól sem a türelmet, megértést és azt hogy egyáltalán szeressen, hogy várjam el ha találhatna nálam jobbat is magának miért érje be velem? pedig már 21 évesen igencsak zavar ez a dolog és az idő nem nekem kedvez...
2013. júl. 16. 21:46
 3/4 A kérdező kommentje:
Első talán az utóbb írtak közt megtalálod a választ, és nem vagyok beszari alak(más dolgokban) de itt akármilyen bátor legyen valaki a reális gondolkodás elengedhetetlen úgy gondolom
2013. júl. 16. 21:48
 4/4 anonim ***** válasza:

3 éve vagyok párkapcsolatba egy olyan pasival aki pontosan ilyen volt mint te (18 éve volt akkor)..volt 1 csaja akit 1 hónap után hagyott ott és volt 2 csajszi aki mai napig utánna liheg,egyik konkrétan részegnek tette magát és kérte h lefeküdjön vele,a pasija elött (elég ciki nha de m1)..a lényeg h nkm ez a srác elött volt nem 1 kapcsolatom igaz h rövid időkre de közvetlen elötte egy "macsóval" voltam 11 hónapot de a mostani páromat senkire nem cserélném le..nem volt ő a legbátrabb kapcsolatba,nem a verekedős tipus,visszahuzodott alig beszélt még akkor és mindenbe szerény volt..és imádtam,mindent benne akkor is és most is...mert futókapcsolatnak jók voltak a macsók de igazi kapcsolatnak inkább olyan valaki kellett aki megbizható és őszinte és ha fél akkor azt nem titkolja,ha szégyenlős azt sem...szerintem ha kapsz megfelelő lányt akkor nagyon fogja értékelni ezt benned...

19/L

2013. júl. 16. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!