Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Egy viszonylag jól működő kapcsolatban iteket zavarna, ha kétszer annyit keresnél a pasidnál/ férjednél?
Abszolút nem zavarna.
Indoklás: Nem zavarna, mert tudnám, hogy normális munkám van meg még pasim is. Most csak munkám van, nem vagyok túl fizetve, de jó lenne egy normális pasi. :-)
Komolyan nem zavarna, de nem is kérkednék vele, nem akarnám, hogy őt zavarja.
Fordított helyzetben már volt részem, az eléggé zavart, mert mindent meg akart venni nekem. :-/
Egy kicsit igen...nehogy már én tartsak el a férfit. Persze szeretnék munkát is család mellett, de akkor sem én hordom a nadrágot.
18/L
Remelem, hasznosnak tartod az en valaszomat is, annak ellenere, hogy ferfi vagyok (28 eves). Talan erdekes lehet a masik szemszög is...
Engem, mint pasi egyaltalan nem zavarna. Nagyon harmonikus parkapcsolatban elünk baratnömmel es csak bövitene a lehetösegeinket. En kifejezetten örülnek is neki... söt.
Habar jol keresek, annyira nem azonosulok a munkammal es ha ugy döntünk, hogy gyereket vallalunk (aminek mar lassan elerkezettnek latom az idejet), en siman belemennek abba is, hogy en maradjak otthon, miközben ö epiti a karierjet. Hozzajarul, hogy munkam egy reszet otthonrol is meg tudom oldani, nem tul idöigenyes es megelek abbol is.
De mivel baratnöm magasabb iskolai vegzettseggel rendelkezik es amugyis sokkal szorgalmasabbnak tartom, en kifejezetten igazsagtalannak tartom, hogy nem keres többet nalam!
Engem nem zavar. Volt már ilyen
36L
Engem zavarna, mivel a "háztartásból" élek.
Gábor Zsazsa,
90/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!