Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én tartom gáznak ha egy kapcsolatban az egyik fél mindent megkap a másiktól, de fordítva nem?
ha a tesód dolgozni fog is ez lesz, sőt még rosszabb, a tesód szerelmes, a srác nem, ez így jó neki,
ezt hiába mondod neki, nem érsz vele célt, majd a saját bőrén tanulja meg, magától kell neki rájönni N
Sőt a srác már említette neki, hogy jövőre összeköltözhetnének, de olyan munkahelyet keressen ahol jól fizetnek, mert ahhoz hogy felújítsák az ő szülei lakását, sok pénz kell.
Hát nem tudom, nem veszi észre a tesóm hogy tök kihasználja ez a csávó. Nem is tudom felnyitni a szemét...
Fura a gyerek az biztos. Mondjuk én sem vagyok egy nagy gavallér ilyen téren. Persze kisebb ajándékot veszek (nem vagyok híve a drága ajándékoknak és nem azért mert csóró vagyok), de ugyanakkor én nem várok el semmit, egy szimpla felköszöntéssel és egy pár puszival én elégedett szoktam lenni.
26F
A 150-es havi kereset nem olyan sok, de pár apróságra futni kell belőle, főleg a szüleivel él a srác.
20-on évesen én sem halmoztam el a barátnőmet, pedig egészen jól kerestem akkor. De a szülinapjára normális ajándékot vettem és amikor mentünk valahová, akkor mindig én fizettem.
A húgodnak pedig magyarázd el, hogy azért van vele, hogy kapjon valamit. Legalább annyi figyelmességet, hogy időben adja oda azt az akciós Tibit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!