Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
R*banc vagyok azért mert volt egyetlen egy, egy éjszakás
kalandom?
Figyelt kérdés
Sose voltam az a bulizós csaj,és nem is voltam ismerős nagyon senkinek itt erre fele.. De lefeküdtem egy fiúval akit általános iskolából ismerek és tetszett nekem,ebben a buliban 4-en voltuk.Két fiú két lány..Nos a lányt én ismerem,mert anno szétakarta szedni az egy éves kapcsolatom,és ő tényleg az a lány akin minden fiú átment,mert sok fiútól hallom vissza,és a buliban is azzal a sráccal is lefeküdt...Tudom jobb ha meg se szólalok... Azóta is szégyenlem magam és a két srácot meg a csajt is próbálom kerülni,nehogy összefussak velük valahol.. A csaj tuti elhíreszteli ha lát valahol,hogy ezzel a sráccal lefeküdtem és én félek,hogy akik nem is ismernek elítélnek,és elkönyvelnek valami r*bancnak.. Barátaim azt mondják,hogy ez miatt nem vagyok az,de most őszintén fiúk ha ti meghalljátok egy lányról,hogy egy fiúval lefeküdt és nincs köztük azóta se semmi mit gondolnátok?!
"Barátaim azt mondják,hogy ez miatt nem vagyok az"
e szerint tud róla néhány barátod.... szóval nehéz lesz letagadni. de ha valaki felveti, tagadd, és mivel a srác is azt fogja mondani, hogy nem történt semmi, ezért az ő szava fog a tieddel szemben állni. így aztán az emberek bizonytalanok lesznek benne, lehet egy pletyka belőle, illetve mindenki úgy fogja gondolni, akinek a a pártján áll inkább
2013. júl. 16. 22:31
13/16 anonim válasza:
Lehet, hogy egy két felejthető ember már ennyitől is annak tart, de az igazán értékes, intelligens férfiak egy db. egyéjszakás kaland miatt nem fognak elítélni. :) Persze ez nem azt jelenti, hogy csináld minél többször, sőt!
2013. júl. 16. 22:32
14/16 anonim válasza:
Nem vagy az, de ne várd azt sem ,hogy megdícsérjenek érte. Mindenkinek vannak "dolgai" az életében, ez kikerülhetetlen. Rendezd el magadban, és lépj tovább, rajtad múlik, hogy a ribik útját választod vagy nem. Tehát azt hogy ribi vagy-e, az idő dönti el, és az, hogy mit választasz bizonyos helyzetekben ezalatt. 23/F
2013. júl. 17. 12:26
15/16 anonim válasza:
Annyit még hozzátennék, hogy lehet valaki ribi egyéjszakások nélkül is.
2013. júl. 17. 12:27
16/16 anonim válasza:
Nem vagy ri.anc! Nekem is volt 2 pasival egy éjszakás kalandom. Az egyikkel azóta is barátok vagyunk.
Akkoriban ez a magánynak volt köszönhető nálam. De ez még az előtt volt, hogy a férjemmel összejöttem. Amióta vele vagyok, nem voltam mással, és nem is akarok. Jó kislány lettem:D
Csak az a lényeg, hogy párkapcsolatban ne csinálj ilyet, és egyébként mindig védekezz!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!