Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet ebből (lásd. Lent)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ebből (lásd. Lent) szerelem vagy csak 1 éjszakás kaland voltam neki?

Figyelt kérdés
5 hónapja ismerkedem egy pasival, ő kezdeményezte, szinte minden nap beszélünk a munkahelyén. tapintható volt a vonzalom első pillanattól kezdve. 3szor találkoztunk nem a munkahelyén. ebből a harmadik alkalommal lefeküdtünk.nem sex volt inkább szeretkezés. néha nagyon közel enged magához néha teljesen távolságtartó. nem ír smst nem hív. de ha ott vagyok csak velem foglalkozik. becézget kedveskedik. tudom hogy nagyon elfoglalt és hogy az előző kapcsolatát is ez tette tönkre. érzem hogy fontos vagyok neki érzem hogy bízik bennem. mióta lefeküdtünk 2szer találkoztunk a munkahelyén. továbbra is nagyon kedves figyelmes velem. de nem hozta szóba a dolgot... Szerintetek fontos vagyok neki? vagy csak a sex kellett?
2012. nov. 20. 16:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Még bármi lehet.
2012. nov. 20. 16:33
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi a választ :) az máris jó hogy nem teljesen veszett az ügy...

azt kihagytam amúgy hogy én 23éves vagyok ő 27. ha esetleg számít a korunk :)

2012. nov. 20. 17:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Ezt esetleg tőle kérdezd meg.
2012. nov. 20. 17:10
 4/5 anonim ***** válasza:

:)

De ne kapkodd el szerintem, szépen lassan.

2012. nov. 20. 17:11
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) igen gondoltam rá hogy meg kellene kérdezni, de bevallom félek. nem csak attól hogy nemet mond hanem attól,hogy a nyomulással kényszernek fog érezni... és ezt nem akarom. illetve bűntudatom is van mert a sex nagyon jó volt vele erre vártunk hónapok óta ő ki is mutatta és mondta is hogy isteni volt velem. de egyszerűen nem tudtam mit mondjak neki. annyi mindent indított el bennem érzelmileg az hogy nem puszta "állatias sex" volt hanem ahogy ölelt csókolt hogy egyszerűen nem tudtam mit mondjak neki. így nem mondtam semmit. látta rajtam hogy élvezem de nem mertem kimutatni mennyire :( tudom hogy ezzel nagyon megbánthattam. és neki akkor is sietnie kellett a munkahelyére de sex után még mellém feküdt átölelt és csak utána mondta hogy lassan indulnia kell. a liftben még megcsókolt. szóval jól elcsesztem ugye? :(
2012. nov. 20. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!