Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van az, hogy a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a lányok akkor is szerelmesek, ha?

Figyelt kérdés

Ha tudják, hogy a párjuk megcsalja, hazudozik, mindenfajta ganaj dolgokat követ el ellene. Ez nem ok arra, hogy ne szeressem? Hogyan lehet szeretni valakit, aki ilyeneket tesz egy lány ellen?

Azt a választ előre kilőném, hogy a szerelemnek nem lehet parancsolni. Az érdekeim mindenféleképpen megkövetelik a saját védelmemet és nem elfogadható, hogy esetleg veri is a szerelmesét. Egy pofon után is szerelmes tud lenni valaki?

2012. nov. 20. 10:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Mert fiatalok, tapasztalatlanok, naívak.

Egy nőnek van tartása, nem köpi szembe magát. Majd a kislányokban is kialakul, de azt hiszem sokan végig járjuk ezt a korszakot.

Nincs ezzel probléma, csak régen nem volt ennyire szem előtt minden, nem volt gyakori. :)

2012. nov. 20. 10:42
 2/14 A kérdező kommentje:
Ez nem csak a fiatalokra jellemző, tehát ez is kilőve!
2012. nov. 20. 10:46
 3/14 anonim ***** válasza:
A legtöbben szerintem azért,mert nem akarnak már tovább keresgélni.Úgy gondolják, hogy nekik ennyi jutott, és hogy jobb nem juthat!
2012. nov. 20. 10:47
 4/14 anonim ***** válasza:

Nem csak, de többnyire.

A többi, nem mindegy az élethelyzet, nem mindegy, hogy mennyire tapasztalt a nő. Ha az első komoly barátja vagy burokban él?

Kivételek is mindig van.

Ne legyünk szélsőségesek. Erre nincs jó válasz.

Valóban nagyon bután tudnak viselkedni az emberek.

Miért háborított fel ennyire ez? :)

2012. nov. 20. 10:47
 5/14 anonim ***** válasza:

Sajnos én is elkövettem ezt a hibát.

És ha már nem is voltam szerelmes, de kötődtem hozzá. Viszont, ha megkínoznak se tudnám elmondani, hogy miért maradtam vele. Kapcsolatfüggőség, kötődés, vagy csak szimplán, mert egy idióta voltam... Nem tudom. Mondjuk, talán még az is opció, hogy tizen évesen egy önbizalomhiányos kislány voltam, aki örült, ha valaki egyáltalán hozzám szólt. Valószínűleg elhitette velem, hogy ezt érdemlem, örüljek, hogy jár velem.

Viszont, hál‘ Istennek, megváltoztam, már nem hagyom magam, nem maradok olyan emberrel, aki megcsal, hazudik, stb.

2012. nov. 20. 10:52
 6/14 lila nyuszi ***** válasza:
Aki szerelmes annak a szerelme van minden felett, nem a saját boldogsága a cél, hanemhogy elnyerje a szerelmét.
2012. nov. 20. 10:53
 7/14 anonim ***** válasza:
Mert úgy éreztem nem tudnék nélküle élni, mert hittem, hogy ő is tud majd úgy szeretni, ahogy én őt.. hogy most félrelépett, de majd én még többet adok, hogy újra szerelemes legyen belém és ne kelljen más.. Inkább szenvedtem mellette, mint, hogy nélküle kelljen lennem.. Aztán szakított velem és én még akkor is képes voltam sírva könyörögni.. Azt hiszem sosem aláztam meg magam annyira, mint akkor. Utólag már bánom, de át tudom érezni azok helyzetét, aki szintén nem lépnek ki.. Sajnos ez is egy olyan dolog, amit a saját bőrén kell, hogy megtapasztaljon az ember, mert addig míg nem így lesz, fölösleges nekik mondani bármit is.. Az lesz a válasz, hogy "persze, mondani könnyű" vagy, hogy: "te nem tudod milyen ez".. Bárcsak ne így lenne. Én örök hálát adok anyukámnak, aki szinte eltiltott a volt barátomtól, mert látta, hogy nem tudok kilépni a kapcsolatból és bár lett volna később lehetőségem mégsem engedett vissza hozzá. Akkor utáltam őt ezért, képes lettem volna a saját anyukámmal összeveszni, hogy de én szeretem és meg fog változni..Utáltam anyát, amiért beleszól az életemben, mikor én felnőtt nőnek képzeltem magam.. A kor ebben az esetben nem számít.. Úgy viselkedtem, mint minden szerelmes kislány.. Naiv voltam, buta és vak.
2012. nov. 20. 11:02
 8/14 A kérdező kommentje:

Én abban biztos vagyok hogy nem tudom elviselni a megalázottságot, ezért nem kerülnék ilyen helyzetbe. Én két éves kapcsolatot hagytam ott, pedig nagyon szerelmes voltam, de nem tudtam elviselni, hogy megalázzanak, és a párom a megalázó mellé áll és nem is ismeri fel, hogy mit csinál. Szerintem ez sosem változik meg nála, és az első alkalommal lépni kell, bármennyire is fáj. Ha nem lép beleragad ebbe a helyzetbe. És az életben látni, hogy nem csak a fiatal lányokra leselkedik ez a veszély.

Én 18 évesen egy két éves kapcsolatból léptem ki. Szerencsére meg tudtam tenni, bármennyire is fájt, és fáj a mai napig, de megadtam magamnak a lehetőséget egy normális kapcsolat létrejöttéhez. Most ezt várom.

(Azért fiúk ne íjatok privit, annyira nem várom)

2012. nov. 20. 11:17
 9/14 anonim ***** válasza:
Meglepő. Meggyőződésem volt, hogy férfi vagy. :) Ne haragudj!
2012. nov. 20. 11:19
 10/14 A kérdező kommentje:
Lila Nyuszikám! Ha megengeded nekem, ez csak frázis. Ez csak filmekben van, én úgy gondolom. Ez lehet ideig óráig, de az ember természetes ösztöne működésbe kell, hogy lépjen, mihelyt felismeri a helyzetet. Ez kicsit durva, de önként nem teszi az ember a fejét a giotin alá.
2012. nov. 20. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!