Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem a srácot mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
a volt barátommal 6 hónapig együtt voltam hivatalosan aztán még 3 hónapig kavartunk de tudom h mással nem volt ismerem mert elötte is barátok voltunk szóval fél év után szakított velem mert a kapcsolatoknak egyszer úgyis vége lesz és h ő nem akarja h 2 év múlva szakítsunk mert akkor sokkal jobban fog fájni mindkettőnknek... ezek után közölte h még szeret és velem akar lenni de nem lesz mert elhatározta h nem lesz több kapcsolata max dugni fog de engem nem akar megdugni ne aggódjak mert engem szeret.. mindezt úgy mondta h én nem mondtam neki h járni akarok vele újra meg semmi és valamelyik nap itt aludt nem volt semmi csak dumáltunk meg filmeztünk direkt nem is mentem a közelébe aztán mikor aludtunk akkor meg folyamat ölelgetett reggel meg nekem magyarázott h ez nem jelent semmit most engem győzköd vagy magát? szerintetek? én nem tudok rajta kiigazodni :)2012. nov. 20. 14:45
1/1 anonim válasza:
Magát. Amúgy nyugodj meg, szinte az összes férfi bolond )bocsi, de ez így van(. Szerintem csak fél a kötöttségtől, mert csak rossz példát lát ilyen téren, évek után tönkrement kapcsolatok, megcsalások. Egyrészt megértem, másrészt meg nem kéne játszania az érzelmeiddel, de szerintem nem is direkt teszi, csak bizonytalan, de ezzel előled veszi el a lehetőséget, hogy másokkal ismerkedj vagy, hogy kialakíts egy stabil kapcsolatot. Szerintem mondd el neki, hogy így nem jó neked, nem tudod mit hidj, veled akar-e lenni vagy nem. Döntse el és tartsa magát a döntéséhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!