Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok szeretni egy olyan srácot, aki 3 évvel ezelőtt csaj volt? És miért?
Ez kényes kérdés.
Ha srácként ismerem meg, és rögtön az első randin elmondja hogy ő lány volt, csak át lett operálva, akkor megköszönöm a bizalmát hogy elmondta, de csak barátként kezelném. Szeretni, szeretőnek nem lennék képes elfogadni.
Ha együtt járnánk, és X idő után mondaná el az igazat akkor csalódott lennék, és haragudnék rá, hogy így becsapott, hogy nem szólt az elején. Azt hiszem a szeretet nagyon hamar kihűlne.
Hogy miért nem fogadnám el? Mert én a ritka kivételes nő vagyok, és egyszer családot, gyerekeket szeretnék attól a férfitől aki a férjem lesz. Nem örökbe fogadni, nem nevelő szülő akarok lenni, hanem anya.
Egy fiú aki lány volt, soha nem lenne képes megadni amire vágyom..
17/L
Szeretni emberileg/barátilag tudnám, csak mint partnert nem. Nem ítélem el, vagy ilyesmi, csak nekem olyan "igazi" pasi kell.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!