Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
R*banc vagyok azért mert volt egyetlen egy, egy éjszakás kalandom?
Figyelt kérdés
Sose voltam az a bulizós csaj,és nem is voltam ismerős nagyon senkinek itt erre fele.. De lefeküdtem egy fiúval akit általános iskolából ismerek és tetszett nekem,ebben a buliban 4-en voltuk.Két fiú két lány..Nos a lányt én ismerem,mert anno szétakarta szedni az egy éves kapcsolatom,és ő tényleg az a lány akin minden fiú átment,mert sok fiútól hallom vissza,és a buliban is azzal a sráccal is lefeküdt...Tudom jobb ha meg se szólalok... Azóta is szégyenlem magam és a két srácot meg a csajt is próbálom kerülni,nehogy összefussak velük valahol.. A csaj tuti elhíreszteli ha lát valahol,hogy ezzel a sráccal lefeküdtem és én félek,hogy akik nem is ismernek elítélnek,és elkönyvelnek valami r*bancnak.. Barátaim azt mondják,hogy ez miatt nem vagyok az,de most őszintén fiúk ha ti meghalljátok egy lányról,hogy egy fiúval lefeküdt és nincs köztük azóta se semmi mit gondolnátok?!2013. júl. 16. 19:27
1/16 anonim válasza:
Igen az vagy, örökre elbújnék egy lakatlan szigetre a helyedben.
4/16 anonim válasza:
Az olyanok számára, mint én-igen.
Akiket nem izgat 1 eset, vagy ami régebben történt, annak-nem.
A lényeg, hogy melyik típussal akarsz lenni?
Mert az én fajtán többet követel, de többet is ad.
7/16 anonim válasza:
szerintem nem.
mivel nem hyakran előforduló esetről van szó, és nem is bármilyen haszonszerzés miatt csináltad.
a kérdés,h a srác mit fog mondani a következőkben.mett egy olyan lány szavára,akiről köztudott,h milyen, nem sojat adnak.kérd meg a fiút,h ez maradjon a kettőtök titka,reméled neki is olyan jó volt mint neked,de a mások előzti jó híred miatt maradjon ez köztezek. ha nem így lesz,akkor azt fogod hozzáfűzni,h milyen rossz sterető,önző,és ezért volt csak egy alkalom...........:-P
8/16 anonim válasza:
bocs az elgépelésért,kezdő okostelefonozó vagyok :-)
9/16 A kérdező kommentje:
A srác megmondta,hogy köztünk marad de a csaj is tud erről meg a másik srác...
2013. júl. 16. 19:44
10/16 anonim válasza:
Nem, nem vagy az. Ne agyalj rajta, nem kell, hogy szégyelld magad, ha megtörtént, megtörtént. Pláne, ha jól is esett. Ez nem általános nálad, egyszeri eset, nem csak úgy egy ismeretlennel történt, hanem egy olyan fiúval, akit ismersz és tetszett is neked. Ha valaki ez alapján ítél meg, az olyat jobb is hagyni a francba, nekem elhiheted, jócskán felnőtt fejjel és némi élettapasztalattal magam mögött mondom ezt. Ne hagyd, hogy ez határozza meg az életed, nincs okod mentegetőzni, lépj túl rajta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!