Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért változhatott meg ez az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért változhatott meg ez az egész, érthetetlen?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel 4hónapja vagyunk együtt utolsó hétben , lettem szerelmes ő már régebb óta az belém. És most én is kimutattam mennyire szeretem és , hogy mennyire fontos nekem , fontosabb mint bármi. És tegnap azt mondta nekem , hogy most én őt jobban szeretem mint forditva. Meg , hogy ne értsem félre ő szeret engem nagyon is , meg szerelmes is de most nem tudja kimutatni mert kavarog minden a fejébe. ( nem bizik meg bennem csaj téren az egész kapcsolat kezdete óta ) Nem tudom mi tévő legyek most ez fáj nagyon. Azon gondolkoztam , hogy nem fogom keresni most egy ideig hátra rádöbben és annyira fog szeretni újra mint mikor nem kerestem ennyit és nem mutattam igy ki. Valaki segitsen.
2009. okt. 20. 07:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha még csak nemrég szeretted meg, akkor ezek szerint eddig nem szeretted kimondottan. Ezt pedig az emberek többnyire megérzik, szerintem ezek után ne nagyon csodálkozz, hogy nem viseltet irántad feltétlen bizalommal a lány. Sosem értettem, hogy egy ember miért bonyolódik bele egy olyan emberrel való kapcsolatba, akit valójában nem is szeret... Nyilván nem érezte a teljes odaadást, ezért oka volt bármit feltételezni rólad, akár azt is, hogy félrelépsz. Sajna, ha magára hagyod, és büszkének mutatod magad, azzal nem sok minden oldódik meg, szerintem legalábbis még jobban ki fog ábrándulni belőled. Mutasd meg, hogy ki a legény a gáton, és légy egy odaadó amorózó!:) Ha bizonyságot nyer, hogy érdemes vagy a bizalmára, nyilván mer majd ő is szeretni újra.
2009. okt. 20. 08:07
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló szitum nekem is volt és annyit tanácsolok, hogy fogd magad vissza érzelmek terén. Nekem ez bejött, de ne koptasd le.
2009. okt. 20. 08:30
 3/5 anonim ***** válasza:
45%
Szivacs!
2009. okt. 20. 08:43
 4/5 anonim ***** válasza:
33%
Inkább búcsúzz el tőle szépen.
2009. okt. 20. 09:02
 5/5 anonim válasza:

Hasonló szituban voltam a barátnőmmel, lehet túlságosan is kimutattam hogy szeretem, és ezért ő nagyon biztonságban érezte a kapcsolatot, nem is figyelt annyira oda rám...

És aztán szakított velem,szintén ezért, mert valami kavarog a fejében...meg ő szabad akart lenni...

Aztán egy darabig mentem utána, nem jött vissza hozzám,viszont amikor abszolút nem foglalkoztam vele akkor ő jött sírva :) Nekem bejött, szerintem neked is be fog :)

2009. okt. 22. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!