Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi változhatott meg benne?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi változhatott meg benne? Ezt már nem éli túl a barátságunk?

Figyelt kérdés
Fiú-lány barátság.Sokan nem hisznek benne és nálunk is több volt.Most belépett egy másik lány barát neki akivel egyre több időt tölt.Bejönnek egymásnak ezt nem tagadják de a lánynak van valakije.Én meg szépen háttérbe szorulok.Minden kapcsolat alapja az őszinteség tehát a barátságé is.De úgy érzem nem osztja meg az érzéseit és nem értem,hogy miért!? Eddig ha valakivel összejött valamelyikünk akkor megbeszéltük,hogy "csak" barát szigorúan és működött is.Most sem lenne gond ezért sem értem ezt a változást nála.Alig beszélgetünk,elmaradtak a közös programok fáradságra hivatkozva.Mint akit kicseréltek.Nem érdeklődik utánam stb.vajon nem csak nekem hanem saját magának is hazudik azzal,hogy csak barát a másik lány? Vagy azért nem avat be mert velem nem akarja megszakítani a testi kapcsolatot amíg nem biztos a másik? Nem tudok másra gondolni csak találgatok mert tőle nem kapok választ.Szerintetek? 19L
2011. máj. 22. 12:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Az általad felsoroltak mind lehetségesek. Én nem nagyon foglalkoznék vele, mármint a sráccal.. Kezd valami kialakulni köztetek, ő meg összejön egy harmadikkal, akinek párja is van. Csapodár fiú ez. Gondolj csak bele. Persze ez az én véleményem. Te jobban ismered. Ne csak a szívedre hallgass.
2011. máj. 22. 12:47
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem alakul semmi köztünk. Nem mint férfi hiányzik hanem mint a legjobb barát és bizalmas.Engem nem a lány zavar hanem,hogy valami megváltozott benne irántam.
2011. máj. 22. 12:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Eddig akart tőled valamit, most már nem, vagy csak nagyon szerelmes lett és azért hanyagol :)
2011. máj. 24. 08:40
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem baj ha szerelmes.De hova lett a bizalom? Mert tagadja.....Na és ha mégis CSAK barát ez a lány akkor azt nem értem,hogy mivel érte el azt pár hónap alatt azt,hogy körülötte forogjon a világ.
2011. máj. 24. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!