Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A távkapcsolat miatt változhat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A távkapcsolat miatt változhatott meg a párom?

Figyelt kérdés
már évek óta együtt élünk párommal. kb 2 hónapja az ország másik felébe ment dolgozni, így csak 2 hetente találkozunk, amíg én nem tudok utána menni. mióta elment, annyira más lett. előtte mindig éreztette velem, hogy szeret, féltékeny volt, többször felhívott egy nap, most meg alig-alig. volt, hogy munkába menet elfelejtett hívni, pedig aznap nem is beszéltünk csak pár szót. nem értem mi lett vele. kérdeztem már erről, de nem nagyon nyilatkozott. nem hiszem, hogy megcsal, hiszen szeret és közös jövőt tervezünk továbbra is. a távkapcsolat megváltoztatja az embereket? előre is köszi! 28/N
2011. márc. 17. 20:18
 1/1 anonim ***** válasza:
igen, jóirányba megváltoztatja.
2011. márc. 17. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!