Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ijesszek rá a barátnőmre? Többi lent!
Figyelt kérdés
Azt akarom hogy a barátnőm azt higgye el fog veszíteni mert nem becsül meg és arra gondoltam ha belegondolna mi lenne nélkülem talán megbecsülne! Valami szövegre gondoltam amit sunyiba otthagynék az asztalán úgyis nyaralni van!2013. júl. 15. 19:48
1/11 anonim válasza:
aztán majd ha nagy boldogan megy pasizni akkor ne gyere ide sírni!
2/11 anonim válasza:
Pont így vagyok én is, engem is érdekelne a dolog.
3/11 anonim válasza:
Az a baj,hogy lehet nem érdekli ha elhagynád.
4/11 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem érdekelné!:) De nem tudom mi lenne a jó mert én nagyon szeretem!
2013. júl. 15. 19:53
5/11 anonim válasza:
Nem tudsz mit tenni, sajnos ha nem szeret akkor ezek után sem fog. Ki kell ábrándulj belőle és egy másik csajt keresni, aki majd megbecsül .
6/11 anonim válasza:
Izé... Tudod, nehéz dolog. Ültesd le magaddal szemben, és rakj le közétek két tál vanília pudingot, vagy akármit. Azután mondd el neki: Szívem, van egy kis probléma. Úgy érzem ebben a kapcsolatban nem kapok annyi megbecsülést, amennyit adok, vagy amennyiről úgy érzem, kielégítené az igényeimet. Ez pedig rosszul esik, fáj nekem. Tudunk változtatni valamin, hogy jobban érezzem magam? Nagyon szeretlek.
Ezt hívják kommunikációnak, egész jó találmány. Tudom, hogy nem túl ijesztő, de hatásos tud lenni.
8/11 A kérdező kommentje:
Már eldöntöttem hogy beszélek vele de minek a puding? xDDDD
2013. júl. 15. 20:06
9/11 anonim válasza:
Tampont is vehetsz, vagy virágot. Bármit, aminek örülne, csak úgy mellékesen.
10/11 anonim válasza:
Raijeszteni? Minek? Amugy ulj le es beszeld meg vele, hogy mit erzel. Baratom is a semmibol elojott ezzel, pedig szeretem es szo sincs arrol hogy nem becsulom meg csak bizonyos dolgok miatt o igy erezte. Elmondta miert es valtoztattam a dolgokon. Ne ijesztgesd mert semmi ertelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!