Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a srác csak szerintem hajt a barátnőmre?
Figyelt kérdés
Minden egyes nap ír neki facebook-on (a srác a barátnőmnek), meg napközben is gyakran egy-egy üzenet, sőt az utóbbi hetekben már sms-eket is ír neki, gyakorlatilag minden nap többet is.
A barátnőm szerint nem akar tőle semmit a srác, viszont a srác szerinte egy igazi zseni, és végre van valaki aki segít neki a tárgyaiban (csoporttársak). Ez szép és jó, de úgyis csak azért segít neki, mert többet akar.
Erre mégis mit lépjek?
22F
Barátnőm 21 éves
2013. márc. 30. 19:08
1/6 anonim válasza:
Persze hogy azért ír, de szerintem ő most a friendzoneban tengődik.
2/6 anonim válasza:
Keresd elő a jó öreg baseball ütőt és azzal magyarázd el neki, hogy k*rva gyorsan szálljon le a csajodról :D de mondjuk úgy kéne hogy a barátnőd ne tudja meg, mert akkor lehet hogy csúnyán összeveszik veled.
3/6 Baccardi01 válasza:
Én nem hagynám a helyedben. Tuti, hogy akar valamit a srác tőle.
4/6 anonim válasza:
Attól függ,miket ír.Lehet csak barátkozni akar.
Nekem is sok lány ismerősöm van.Soknak van pasija is.
5/6 anonim válasza:
Lányként mondom neked hogy nálam is ez volt a helyzet, osztálytársam sokat segített nekem, de időközben kiderült hogy ő többet szeretne, a barátságnál. Én mondjuk ezt nem vettem észre magamtól, amíg az egyik közös barátunk nem mondta nekem! Közben nekem volt párom, és csak is őt szerettem! :)
6/6 anonim válasza:
Szerintem várj, és ha konkrétan kibukik, hogy tényleg akar valamit, akkor intelligensen (!!!) építsd le. Fontos, hogy ne bunkózz vele, mert csak így tarthatod meg az erkölcsi fölényed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!