Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom azt, hogy egy srác szerelmes belém? Vagy hogy tetszek neki?
Állandóan amint módja nyílik rá, keresi a társaságodat, érdekli a véleményed, minél többet szeret időzni a közeledbe, és minél többet szeretne érinteni, ölelni(most ne a szexre gondolj).Megnyugszik a társaságodba, boldoggá válik, és a külső szemlélők is észreveszik, hogy "kivirult" amióta mellette vagy.
Nem egy olyan pasiról tudok, aki üdvrivalgással dijazta az első pár csókot:D
Értem..:) És nyugi,nem arra gondoltam. :) :P
De egyébként van egy srác aki tetszik nekem és azt mondta,hogy én is tetszek neki.És néhány héttel később megkérdeztem,hogy tetszek-e még neki és azt válaszolta,hogy hagyjuk.Most akkor szerinted mit tegyek?Kérdezzem meg tőle újra?
Amúgy majdnem mindennap rám ír...:) Aminek örülök is.
2-"tetszek-e még neki és azt válaszolta,hogy hagyjuk."
Ebbe benne van minden további szavak nélkül. Ennek a férfinek már nem számítasz-mint nő. Ezt egy férfi csak ekkor mondja.Terhes a személyed és a kérdezősködésed számára.
Bocs, hogy ennyire keményen irok, de én úgy gondolom, jobb a nyers őszinteség, mint a másik áltatása.
Igen-igen tudom.De akkor most mi legyen?Beszéljem meg vele a dolgokat,hogy mi legyen?Te mit ajánlasz?
És más fiú nincs aki tetszene.
És már amúgy a "hagyjuk"-nál gondoltam,hogy már nincs semmi,de nem tudom mi tévő legyek.Plusz:megbízni sem tudok benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!