Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan vagyok kiakadva barátnőmre?
Egyik barátnőm, valahányszor új ismerőst, vagy akár pasit viszek be a baráti körbe, mindig elkezdi magát sajnáltatni, és játszani az élet mártírját.
Én/ mi mindig ott vagyunk neki hogy meghallgassuk, de állítólag nem akar minket a gondjaival terhelni, helyette mindig az aktuális páromat terheli a világfájdalmával.
Múltkor mosoly szünetet tartottam, miután egy fél éjszakát végigbeszéltek a pasimmal, az ő panaszairól, jajj de rossz életéről. Nem esett jól, talán féltékeny is voltam.
Nem érti min sértődtem meg, nekem pedig nehezemre esik elmagyarázni hogy hagyja már békén a pasimat az ő gondjaival, mert azért én is sajnálom őt.
Van egy olyan sejtésem ráadásul, hogy a panaszkodás közben igen csak egy hullámhosszra kerül az emberekkel, és totál mellőzöttnek érzem magam. Csak féltékeny dög vagyok, vagy van benne valami jogos hogy engem ez zavar?
Ja a lapát és kuka alapból kijár a barinődnek, ezt lefelejtettem:DD
1-eske voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!