Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem azt, hogy nem kellek senkinek?
Figyelt kérdés
Én egy 15 éves fiú vagyok és nem tudom mi történik körülöttem. Ezt úgy kell érteni hogy nekem nem jön össze a lányokkal a dolog. Tehát, akit szeretek az nemrég csúnyán elfordult tőlem, mikor bevallottam neki, azóta se beszéltünk.. Előtte se volt senkim. Nem tudom mért csinálta. És nem tudom mért érzem azt folyton, hogy énnekem nem jöhet össze a dolog senkivel. Úgy érzem h nem tetszem a másik nemnek, és hogy akikkel működne azok vissza fognak utasítani. Próbálkoztak nálam már páran, de ők nem jöttek nekem be, ugyanis néhányuk elég csúnyán nézett ki (nem jó ezt mondani, de ez így van), vagy pedig simán csak nem jött be (vagy túl messze volt). Úgy érzem hogy nem kellek a kutyának se... Tudom, nem kell sietteni, fiatal vagyok még, de már mindenhol csak azt látom, hogy mások párban boldogok, én meg egyedül vagyok, mint a kisujjam, és ez fáj... Szerintetek normális, h ezt érzem? Miért gondolom h vissza fognak utasítani?2009. okt. 19. 18:59
11/11 A kérdező kommentje:
Hello! Nem igazán járkáltam azóta gyakorin, de válaszolok. Egész érdekes így 7 év távlatából szemlélni a dolgokat. Jó sok minden változott azóta: szoftverfejlsztő lettem, jelenleg ez a munkám, nem rég ünnepeltük a harmadik évfordulónkat a barátnőmmel, akit imádok. :) Volt előtte néhány lány, de nem voltak komolyak. Úgy érzem, sikerült összeszednem magam. Nem velem volt a probléma - nagyjarészt, inkább csak rossz helyen keresgéltem anno. Köszi, hogy érdeklődtél. :)
2017. szept. 5. 11:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!