Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem azt, hogy nem kellek senkinek?

Ha olyan valaki utasítot el akit te szerettél viszont ő elfordult tőled, akkor természetes, hogy úgy érzed, hogy mindenki ellened van, nem kellesz senkinek. Akinek hiányzik már a párkapcsolat, az persze, hogy mindenhol azt látja, hogy mások milyen boldogok a párjukkal.
Például, ha nagyon szeretnél egy Ipodot akkor mindig azt látod, hogy mennyi más embernek is van Ipodja. Tapasztalatból mondom.
Ne temesd el magad ilyen korán. 15 évesen még bőven van időd becsajozni és hidd el hogy biztos van olyan lány akinek te kellesz. MEnj el bulizni, légy nyitott, mosolyogj rá olyan lányokra akik tetszenek és ha mondjuk vissza mosolyog valamelyik akkor le is szólíthatod. Tele van a világ szép csajokkal, akik közül valaki lehet rád vár.
Sok sikert
pusz =)

Egyrést jogos, hogy ezt érzed, másrészt nem.
Ha nem kellenél a kutyának sem, nem próbálkoztak volna nálad páran. Valamint vedd észre, hogy azok a csúnya lányok is azt érezhetik, hogy nem kellenek senkinek sem, mert mindenki visszautasítja őket...
15 éves vagy, előtted az egész élet, eddig nem jött össze, de nem kell siettetni. Van olyan fiú ismerősöm, akiek 20 éves koráig abszolút nem volt barátnője, öngyilkos akart lenni stb, csúnya is egyébként, és most hirtelen nyáron beköszöntött a nagy szerelem.
Szóval próbálj ne kényszerrel gondolni egy kapcsolat kialakítására, hanem hagyd, hadd menjen minden a maga rendjén, ha összejöttök összejöttök, ha nem meg nem, keresgélsz tovább.
Ne görcsölj, ha bizonyos lányok elutasítaak, ugyanis ez még mindig jobb, mert ha összejönnétek, valószínű sok bosszúsággal járna, hisz valószínűleg nem illetek össze. Sokkal jobb, ha azzal vagy, akivel stimmeltek, nem?

talán lejjebb kéne adni az elvárásokból
meg miaz h nemkellesz a kutyának se? te írtad h már próbálkoztak nálad vagy azokat emberszámba se veszed?

Én is voltam így sokáig. Akiket szerettem s tetszettek velünk valamiért soha nem jött össze vagy nem tartott sokáig. Aki pedig valamiért nem mozgat meg ,ezt nem okvetlen arra értem ,h nem tetszik hanem mondjuk az agyi kapacitása számomra nem megfelelő velük meg nem érzem jól magam s csak idő pazarlásként élem meg. Mikor egyedül vagyok én is mindig azt látom ,hogy milyen boldogok a párok ,de ez csak a felszín nekik is ott vannak a gondjaik...
Szerintem előbb vagy utóbb rá találsz arra aki neked is tetszik s ő is hasonló kép fog vélekedni rólad. 15 évesen egy kapcsolat úgysem lesz örök hisz gyerekek vagytok.
Azt viszont fogadd meg amit az előttem szólók írtak, mosolyogj rá mindenkire hisz sokkal jobb benyomást keltesz mint bamba képpel.

Ó velem is pontosan ugyanez van csak én lány vagyok :D
15/L
Kedves Kérdező!
7 év telt el azóta... Miujság? Hogy alakultak a dolgok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!