Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szemét dolog olyan lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemét dolog olyan lánnyal kikezdeni, akinek barátja van?

Figyelt kérdés
Komoly szándékaim vannak a hölggyel, nem csak szexre kellene.
2013. júl. 14. 11:54
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
igazából ez a lánytól jobban függ, de tényleg szemét dolog. ha velem tenné ezt valaki, akkor eléggé kiakadnék a bekavarón, elküldeném a francba.
2013. júl. 14. 12:16
 22/32 anonim ***** válasza:
Nem szép dolog, de ha a csaj szereti a pasiját, akkor nem fogod különösebben érdekelni. :)
2013. júl. 14. 12:16
 23/32 anonim ***** válasza:

Kérdező, neked csak az a bajod, hogy hülye vagy.

Más nincs, de ez elég nagy baj.

Ha én meg tudnám, hogy valaki erőszakoskodik a csajommal,amit belőled simán kinézek, kiskanállal szednék utána össze a darabjaidat.

De ha esetleg az a bizonyos pasi gyengébb mint te, akkor is vannak haverjai, összesen erősebbek, és jól elvernek.

Sajnos aki hülye, vagy ebből ért, vagy ebből se.

Az meg nincs kifogásnak, hogy csak ilyenek vannak...

Akkor keress máshol.

Bár így bele gondolva elég kis nyominger lehetsz.

2013. júl. 14. 12:18
 24/32 A kérdező kommentje:

#23, ha komplexusaid vannak azt ne rajtam vezesd le. :D

Nem vagyok erőszakoskodó és értek a szóból, még egy szinglire sem nyomulok rá zavaróan. Ha azt mondja a lány, hogy NEM, akkor megértem.

2013. júl. 14. 12:20
 25/32 kolosszus22 ***** válasza:

Nem az, mondom ezt úgy hogy 3 év után az én barátnőm fejét is elszédítették, végül lépett (mondjuk már én sem szerettem őt igazán, így annyira nem vágott földhöz).

Amelyik nőt el lehet vinni azt vigyék! Ilyen egyszerű. Aki valóban szereti a barátját és jó a kapcsolata, azt úgy sem lehet elcsábítani.

26F

2013. júl. 14. 12:22
 26/32 anonim ***** válasza:

23as vagyok megint.

Az a legnagyobb hülyeségedet jelzi, hogy nem is veszed észre magad...

Csak sajnálni tudlak.

2013. júl. 14. 12:28
 27/32 A kérdező kommentje:
Jól van sajnálj, én meg csajozok. :D
2013. júl. 14. 12:33
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

lányként egyetértek azzal, aki azt mondja, hogy neem szemétség.

könnyű úgy hűségesnek maradni, ha nincs csábítás. ha még csábítás mellett/ellenére is a barátjával marad, és rövid úton lekoptat, akkor senkinek semmi. ha meg megcsalja veled a barátját, vagy netalán szakít vele a kedvedért, akkor te max csak előrébb hoztad a szakítást, vagy legalábbis kis löketet adtál a dolognak.

akit lehet vinni, azt vigyék is. volt barátomnak szeretője volt egy hónapig, majd szakított velem, és azóta is a csajjal van együtt. nem zavar, a legkevésbé sem, előbb-utóbb úgyis szakítottunk volna, hiszen ha elszeretheti tőlem bárki, akkor a kapcsolatunk már nem is olyan jó. a csaj max okot adott neki, vagy egy utolsó lökést, hogy vége legyen, de ez a nő nélkül is ugyanúgy megtörtént volna. az más kérdés, hogy elég genya volt, hogy megcsalt, de hát mit csináljak. egy ilyenért nem ejtek könnyeket.

szóval, szerintem nem szemétség. csábítás mindig éri az embert, és csak a lány tudja eldönteni (esetedben), hogy enged-e a csábításnak, vagy hűséges marad. itt nem te leszel az oka annak, ha végül szakítanak. egyedül a nő döntése, illetve a kapcsolatuk minősége is.

csak abba tényleg gondolj bele, hogy ha ilyen könnyű elszeretni valakit mástól, akkor mennyire éri meg a vesződséget.

2013. júl. 14. 12:34
 29/32 A kérdező kommentje:
# 28, egyetértek, és sokan ezt fel sem fogják. Hanem úgy tekintenek a párjukra mint a tulajdonukra.
2013. júl. 14. 12:46
 30/32 anonim ***** válasza:
Nem. Lehet, te vagy neki az igazi.:) Hajrá!
2013. júl. 14. 13:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!