Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemét dolog olyan lánnyal kikezdeni, akinek barátja van?
Figyelt kérdés
Komoly szándékaim vannak a hölggyel, nem csak szexre kellene.2013. júl. 14. 11:54
11/32 dejong válasza:
Maximum a barátja lát el téged alaposan
13/32 anonim válasza:
Mert olyan a természeted az olyan csajokat vonzod. Én pl azokat akik szexmániásak :DDD
14/32 A kérdező kommentje:
"Keress egy másik lány."
LOL! Hát még ha nem egy olyan kisvárosban élnék, ahol az értelmes nők 90%-a foglalt, akkor fel sem tettem volna a kérdést.
2013. júl. 14. 12:06
15/32 anonim válasza:
Pár hónappal ezelőtt azt mondtam volna, hogy igen, szemét dolog. Ma már azt mondom, hogy csináld nyugodtan, ha szereti a barátját akkor le fog koptatni, ha nem szereti és csak egy kicsikét is jobb pasi vagy, akkor meg őt fogja dobni. Az emberek ilyenek...
17/32 Sertés válasza:
Ha jobban belegondolunk, NEM! Ugyanis, ha tényleg szereti a barátját, úgyis lepattint téged, ha pedig nem, akkor nem te leszel az első és utolsó szeretője a balek párja mellett. Mondjuk a magam részéről, mindenkit óvnék a "komoly szándékoktól" egy ilyen lány esetén...
18/32 A kérdező kommentje:
Hát mire gondolsz? Aki nem itt lakik, azzal hogy fussak össze?
2013. júl. 14. 12:13
19/32 anonim válasza:
Igen szemét dolog lenne.
Te se örülnél ha "ellopnák" a barátnődet, nemde?
Meg amúgyse fognak életük végéig együtt lenni, de eldudod dönetni szerintem, hogy milyen a kapcsolatuk. Ha jó akkor ne akard tönkrevágni, ha szar ugyis szakítanak nemsokára. 17/f
20/32 A kérdező kommentje:
És az mivel jobb, ha esetleges szakítás után próbálkozom?
Akkor is elszeretheti mellőlem valaki, mert nem tudom, hogy hogy viselkedik ilyen szituban. Ezért jó így "letesztelni".
2013. júl. 14. 12:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!