Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » De akkor miért kell szakítani?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

De akkor miért kell szakítani? (bővebben lent. )

Figyelt kérdés
Szokták mondani, hogy nem csak az szenved, nem csak annak fáj, és nem csak annak rossz, akit ott hagynak, hanem annak a félnek is, aki kezdeményezi a szakítást...Most lehet mondani, hogy mert neki már velem is ugyanolyan rossz lenni, mint majd nélkülem...de ha így is-úgy is rossz, akkor miért nem lehet mindig egy új esélyt adni és mindig küzdeni, azért hogy jobb legyen? Miért nem gondolnak ilyenkor a "szakítók", arra amit megéltek együtt párjukkal és próbálnak azért küzdeni? ... Most én is egy hasonló helyzetbe vagyok szenvedő fele a szakításnak, de ezt nem bírom felfogni...Miért kell feladni?
2009. okt. 19. 11:58
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Közel másfél éve...
2009. okt. 19. 14:00
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Hmm... látod ez egy jó kérdés. 3 éve vagyok együtt a párommal, nagyon szeretjük egymást. Kb. hatszor "szakítottunk2. 1-2 hétig tartottak. Egy éven belül, nagyon zűrös volt. Tudom, ezt nem lehet annak nevezni, de nekem maga volt a pokol. Legutóbb volt egy másfél hónapos szünet. Kb egy éve. Újra összejöttünk, és jobb, mint valaha. Hihetetlenül jó, imádjuk egymást. Semmi probléma nincs, néha veszekszünk, vagyis inkább vitatkozunk fikarcnyi dolgokon, amik tényleg másnapra elfelejtődnek kb. És mondom, annak már egy éve. Felpezsdült az egész. igaz, hogy majdnem belehaltam a fájdalomba, annyira szar volt az a másfél hónap, de utólag, megérte. nem mondom azt, hogy ilyesmiben reménykedj. Én pár hétig reménykedtem, aztán feladtam, de magam előtt sem tudnám letagadni, hogy legbelül mindvégig vágytam vissza.

Ja, és bárhányszor csak elváltak útjaink, ő kezdeményezett. Én még soha nem szakítottam senkivel, előtte nem is volt barátom. Azt sem tudnám, hogy kell, és soha nem is fordult meg a fejemben, úgyhogy el sem tudom képzelni, milyen lehet. Szóval a kérdésedre ugyan nem adtam igazi választ, de nem vagy egyedül az értetlenkedéssel. Annyit tudok, hogy ezek a kisebb szünetek, meg főleg ez a nagyobb, végül nagyon pozitív hatással lett ránk. Nem gondoltam volna, hogy visszajön hozzám. Azt hittem, örökre lezárt. De most már el sem engedne. És tudod, ez egy példa, hogy kár lett volna örökre lezárni a dolgokat. Mindez két emberen múlik, ez az egyetlen "kis" bökkenő. :/ Szóval, a kérdésed már sokszor tettem fel önmagamnak, tehetetlenül állva.

De drukkolok neked, hogy végül rendbe jöjjön.

2009. okt. 19. 14:16
 13/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha egy kapcsolatot meg kell menteni, akkor mindkét fél tegye, ne csak az egyik. Benne van a pakliban, hogy "kutyából nem lesz szalonna". Tehát lehet hogy egy pár hétig-hónapig jó minden, de aztán visszatérhet a régi. De ez nem törvényszerű!

2009. okt. 21. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!