Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért a rosszfiúkra buknak?
ma 10:38
Normális lány nem keresi az ilyen veszélyeket a rosszfiúknál,ez is csak arra vall hogy még nem élted ki magad..
12 éve van egy külön bejáratú rosszfiúm...
Vele rosszalkodunk, és éljük ki magunkat folyamatosan.
Na, ku*va vagyok?
3as vagyok. Törpilla: eszemben sem volt le kázni téged. Csak annyit írtam, hogy nem ismersz akkor rosszfiúkat, mert kevered a dolgot.
Kérdező: Egy lány lehet visszahúzódó, önbizalomhiányos(rengeteg gyönyörű lány az!), mert ezek törékeny, lányos kisugárzást kölcsönöznek. Ugyanezek a tulajdonságok fiúban pedig mulyaságot, lúzerséget.
A köpködés nem konkrét, csak pl az is egy olyan tulajdonság ami rohadt hülyén állna egy nőnek.
Érted így?
Mennyi idős vagy egyébként? Olyan 16-7nek tippelnélek.
23-as! Nem is te k-ztál, hanem a kedves kérdező.
Valószínűleg 12 éve még csak legózott, miközben a Micimackó ment a tv-ben.
Kérdező!
Házasságban élek... VELE!!!
ma 10:44
Még most is legózok,és kedvencem a gazdálkodj okosan társas játék,és nem vagyok több 13-nál kedves Törpilla :)
ma 10:42
Fentebb irtam a koromat! Sokat tanulhatok tölled kedves hölgy! :)
Gondoltam... :D
Na, jó, hagyjuk egymás pocskondiázását. Nem tudsz te rólam semmit és én se rólad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!